ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Είναι ζευγάρι με τον Άρη Καμπανό η Κατερίνα Λιόλιου;;; Διαβάστε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ την απάντηση στο φημολογούμενο love story!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Είναι ζευγάρι με τον Άρη Καμπανό η Κατερίνα Λιόλιου;;; Διαβάστε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ την απάντηση στο φημολογούμενο love story!!!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Για πρώτη φορά η Κατερίνα μιλάει για το φημολογούμενο love story του «The Voice».

Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Το «The Voice» αναδείχθηκε φέτος ως ο μεγάλος… έρωτας του τηλεοπτικού κοινού. Μήπως όμως ο φτερωτός θεός χτύπησε την πόρτα διαγωνιζομένων του σόου; Υπάρχει κάποιο love story που ξεπήδησε μέσα από τα πλατό; Το «YES!» έχει την απάντηση.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει οι φήμες ότι κάτι τρέχει ανάμεσα στην κούκλα και στο γόη του σόου, την Κατερίνα Λιόλιου δηλαδή και τον Άρη Καμπανό. Μία φωτογραφία και ένα σχόλιο του Θέμη Γεωργαντά ήταν οι αφορμές για τα κουτσομπολιά. Όταν ο δημοσιογράφος έπαιρνε συνέντευξη από τον Καμπανό τού είπε χαριτολογώντας ότι έχει έρθει κοντά με μια παίκτρια του σόου. Ο Άρης γέλασε και δεν θέλησε να πει οτιδήποτε, ενώ την ίδια στιγμή «ανέβηκε» στο διαδίκτυο η φωτογραφία του Καμπανού μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου.

Επόμενο ήταν η φημολογία που ήθελε ζευγάρι τους δυο τους να οργιάσει. Και δεν κόπασε ούτε όταν ο Άρης και η Κατερίνα μίλησαν on camera, αφού μπορεί να έκαναν πλάκα ουσιαστικά, όμως, δεν διέψευσαν τίποτα. «Η Κατερίνα είναι πολύ όμορφη, φωνάρα, Θεσσαλονικιά κι έχει μια τρέλα. Όμως είναι πολύ ψηλή για μένα», είπε εκείνος για να απαντήσει η Λιόλιου ότι «καλά κάνει και φοβάται. Άμα δει τον μπαμπά μου, θα φοβηθεί».

Η πανέμορφη Κατερίνα πάντως με δηλώσεις της βάζει τέλος στη φημολογία περί ειδυλλίου με τον Καμπανό. «Δεν είμαστε ζευγάρι με τίποτα. Ο Άρης πολιορκεί όλες τις γυναίκες. Είναι το στυλ του. Στις αρχές κάναμε παρέα, είχα πάει να τον δω και σε live του, αλλά δεν είμαστε ζευγάρι ούτε κολλητοί φίλοι». Όσο γι’ αυτόν που της έχει κλέψει την καρδιά; Η Λιόλιου δίνει ελπίδες στον αντρικό πληθυσμό που έχει μαγευτεί από την ομορφιά της. «Είμαι μόνη», τονίζει κατηγορηματικά συμπληρώνοντας: «Πού να βρεθεί χρόνος με τόσες υποχρεώσεις…».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου