ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑΤΑ; Ο Κώστας Μηλιωτάκης έγραψε ΕΡΩΤΙΚΟΥΣ στίχους για την Ηλιάδη;;; Τι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ο ίδιος;

Δείτε τι έγραψε στο twitter o Κώστας Μηλιωτάκης. Οι στίχοι που “έβαλαν φωτιά” και μας θύμισαν την Αγγελική Ηλιάδη. Όλη η αλήθεια.
Ο συνθέτης και πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας με την οποία έφτασαν ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της εκκλησίας, πόσταρε στο Twitter του, τα εξής λόγια: «Ταξιδεύω με τις σκέψεις, στα πελάγη της καρδιάς σου, μα για άλλονε ανοίγουν τα πανιά του έρωτα σου… ταξιδεύω κι όταν φτάνω, στο νησί με τους ανέμους, χάνεσαι μέσα στο πλήθος κι εγώ μέσα στους ξένους… Πήραν αέρα τα μυαλά σου, και άλλον έχεις αγκαλιά σου, μες της Μυκόνου τα στενά, μοιράζεις χάδια και φιλιά!!! Δεν το αντέχω να μην σ΄έχω, μες της Μυκόνου τα στενά, μοιράζεις χάδια και φιλιά…!»
Βρε τι μας θυμίζει τι μας θυμίζει σκεφτήκαμε, μιας και η Αγγελική Ηλιάδη προ ημερών, μοίραζε τα χάδια και τα φιλιά της στα στενά και τις παραλίες της Μυκόνου, στο νυν σύντροφο της, Σάββα Γκέντσογλου.
Έτσι, ο Κώστας Μηλιωτάκης, για ν΄αποφύγει τις παρεξηγήσεις και τις παρανοήσεις, έσπευσε με νέο του post, να επισημάνει πως αυτοί οι στίχοι, περιέχονται στο νέο τραγούδι του Διονύση Σχοινά με τίτλο «Μύκονος», την μουσική του οποίου έχει γράψει ο ίδιος.
soknews.gr






0 ΣΧΟΛΙΑ