Η Χρυσή Αυγή ΔΙΩΧΝΕΙ τον Σόϊμπλε! (VIDEO)

Με ένα τεράστιο πανό κρεμασμένο στα γραφεία της στη Μεσογείων “υποδέχθηκε” η Χρυσή Αυγή τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Β. Σόιμπλε. Το πανό καλούσε στα γερμανικά τον κ. Σόιμπλε να φύγει απ’ την Ελλάδα.
Σε κομβικό σημείο της διαδρομής που ακολούθησε ο Γερμανός υπουργός βρίσκονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και έτσι οι υπεύθυνοι του κόμματος θέλησαν να το εκμεταλλευτούν.
Αν και για κοινοβουλευτικό κόμμα μια τέτοιου είδους κίνηση είναι μάλλον ακραία η Χρυσή Αυγή φρόντισε να στείλει το μήνυμα ότι ο Γερμανός υπουργός είναι ανεπιθύμητος με τον δικό της τρόπο.
Οι υπεύθυνοι του κόμματος μάλιστα “ανέβασαν” στο διαδίκτυο και σχετικό βίντεο από τη στιγμή που η αυτοκινητοπομπή που μετέφερε τον κ. Σόμπλε περνούσε μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής για να αποδείξουν ότ … το μήνυμα εστάλη
newsit.gr
0 ΣΧΟΛΙΑ