Αυτός πάνω από 60 και εκείνη…: Αυτή είναι η διαφορά ηλικίας της Φαίης Μαυραγάνη και του Νίκου Μάνεση

Η Φαίη Μαυραγάνη είναι μια από τις πιο επιτυχημένες παρουσιάστριες της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια, με την ίδια παράλληλα να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της, σε έναν υπέροχο και κομψότατο συνδυασμό.
Η ίδια έχει δημιουργήσει μια από τις πιο αγαπημένες οικογένειες με τον Νίκο Μάνεση. Το ζευγάρι των δημοσιογράφων είναι παντρεμένο εδώ και πάνω από μια 20ετία, έχοντας αποκτήσει και δύο παιδιά και ζώντας εσχάτως ένα θρίλερ.
Η ηλικία των δύο δημοσιογράφων και η διαφορά τους
Η δημοσιογράφος είναι γεννημένη στις 3 Νοεμβρίου το 1973, κάτι που σημαίνει πως σήμερα είναι 48 ετών προς τα 49 και… δεν της φαίνεται καθόλου, αφού μοιάζει μια δεκαετία νεότερη. Αυτό ισχύει και για το σύζυγό της.
Ο Μάνεσης γεννήθηκε στην Αθήνα την 1η Απριλίου 1961, άρα είναι 61 ετών. Η αλήθεια είναι, ότι η… σπιρτάδα του, τον δείχνει νεότερο σε σύγκριση με αυτή την ηλικία, ενώ και η διαφορά του με τη Μαυραγάνη θα μάντευε κανείς πως είναι μικρότερη, καθώς ταιριάζουν εξαιρετικά ως ζευγάρι.
«Δε θυμάμαι να έχει τέτοιο καημό…» – «Κάρφωσε» τον Μάνεση η Ελεονώρα Μελέτη
Ο Νίκος Μάνεσης τοποθετήθηκε εκ νέου το τελευταίο Σαββατοκύριακο για τα νούμερα τηλεθέασης και, φυσικά, στο «Mega Καλημέρα» σχολίασαν και πάλι το ζήτημα αυτό.
Mετά την προβολή αποσπάσματος από την εκπομπή του Νίκου Μάνεση, ο Κώστας Τσουρός πιάστηκε από την ατάκα του παρουσιαστή «θα περιμένουμε και θα επανέλθουμε», και αναρωτήθηκε «τι ακριβώς θα περιμένουμε;».
Οι ατάκες «φωτιά» της Μελέτη για τον Μάνεση
«Να μην κάνει νούμερα η Πέπα», είπε με χιούμορ η Ελεονώρα Μελέτη.
Στη συνέχεια, η Άννα Ζηρδέλη αναρωτήθηκε για ποιο λόγο ο Νίκος Μάνεσης βρίσκει λάθος τα νούμερα τηλεθέασης τώρα, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν έλεγε τίποτα. Μάλιστα στη συνέχεια απευθύνθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη ρωτώντας την, αν την περίοδο της σύντομης συνεργασίας της με τον παρουσιαστή κοιτούσαν κατ’ αυτόν τον τρόπο τα νούμερα.
Τότε η Ελεονώρα Μελέτη, που τοποθετήθηκε και νωρίτερα για μια παρεξήγηση με τον παρουσιαστή, απάντησε: «Δε θυμάμαι αν είχε τέτοιο καημό τότε για τα νούμερα. Έχω κάνει απόσβεση… Τα διαβάζαμε λίγο διαφορετικά τα νούμερα τότε. Κοιτάγαμε ποιος έβγαινε κάθε τέταρτο και έκανε νούμερα για να τον βγάζουμε συχνότερα, αν έκανε νούμερα το λίνκ από το κέντρο ή την επαρχία, αν πήγαινε περισσότερο η τυρόπιτα από τη σπανακοτυρόπιτα… Έτσι διαβάζαμε τα νούμερα».






0 ΣΧΟΛΙΑ