ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Η μεγάλη αγωνία της Ελεονώρας για το μωρό. Τι εξομολογείται η παρουσιάστρια;;;

Η μεγάλη αγωνία της Ελεονώρας για το μωρό. Τι εξομολογείται η παρουσιάστρια;;;
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Πίσω από το φωτεινό χαμόγελο που δείχνει μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, πίσω από το «αντράκι» που θέλει να φαίνεται ότι είναι μπροστά στους φίλους της, πίσω από τα πικάντικα σχόλιά της στο Τwitter παραμένει μια ευαίσθητη γυναίκα. Μια γυναίκα που ζει τη δική της αγωνία όχι μόνο για τα επαγγελματικά αλλά και για τα προσωπικά της.

Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Είναι από εκείνες που δεν μασάνε τα λόγια τους. Είτε όταν απέναντί της έχει τις κάμερες ή τους φίλους της είτε τους συναδέλφους της ή ακόμα τον υπολογιστή της! Η Ελεονώρα Μελέτη, όμως, πάνω από όλα είναι γυναίκα και ασχολείται, εκτός από το (νέο πλατινέ) μαλλί της, με την περιποίηση του εαυτού της, με τα περιττά κιλά και τη γυμναστική αλλά και με το βιολογικό της ρολόι που έχει χτυπήσει κόκκινο.

Μάλιστα δεν διστάζει να το παραδεχτεί δείχνοντας ότι η μεγάλη της αγωνία είναι ένα μωρό. «Πιάνω τον εαυτό μου πολλές φορές να λέω “είμαι 34, πότε θα γίνω κι εγώ μάνα;”. Έχω αρχίσει να το σκέφτομαι, αλλά προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη», λέει η πανέμορφη παρουσιάστρια που δεν κρύβει τη μεγάλη της επιθυμία. Είναι μια γυναίκα γεννημένη για να γίνει μάνα! Η αγάπη και η τρυφερότητα που χαρίζει τόσο στην ανιψιά της όσο και στη βαφτιστήρα της δεν έχει προηγούμενο. Όμως δεν της αρκεί!

Η Ελεονώρα θέλει να βιώσει τη μητρότητα, να ζήσει την απόλυτη ολοκλήρωση και να κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερό της όνειρο! «Πιστεύω ότι θα γίνω πολύ καλή μητέρα γιατί έχω διαβάσει και πολύ», παραδέχεται στη συνέντευξη που παραχώρησε στο εβδομαδιαίο περιοδικό «YOU». Μάλιστα επισημαίνει ότι μπορεί να κάνει παιδί και να μην παντρευτεί ποτέ, αν και πιστεύει στο θεσμό του γάμου. «Επιθυμώ να κάνω το βήμα όταν θα ξέρω ότι θα έχω βρει τον άνθρωπό μου», λέει αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι στα άμεσα σχέδιά της αφού αυτό το διάστημα, και συγκεκριμένα από τις αρχές του χρόνου, δηλώνει μόνη!

Βέβαια, κανείς δεν ξέρει αν όντως είναι μόνη αυτή την περίοδο η Ελεονώρα. Κι αυτό γιατί στην ίδια συνέντευξη παραδέχεται ότι πλέον οι δημοσιογράφοι θα τα μαθαίνουν όλα ετεροχρονισμένα (με σημαντική καθυστέρηση) ή μπορεί και καθόλου σχετικά με την προσωπική της ζωή. Λέτε να μας κρύβει κάτι;

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα News που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο!

Για περισσότερα Gossip νέα κάντε κλικ εδώ

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου