Απόψε το opening του Vlaho-Bar-Ox στην παραλιακή!

Με τέτοιο αν μη τι άλλο πρωτότυπο όνομα, αλλά και concept, το σίγουρο είναι πως αυτό το μαγαζί, που ανοίγει τις πόρτες του απόψε, Παρασκευή 24 Ιουνίου, στο χώρο του Galazio στον Αγ. Κοσμά, θα συζητηθεί πολύ αυτό το καλοκαίρι!
Πρόκειται για ένα bar- restaurant – theater, καθώς στο χώρο που έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Μέρλος, φιλοξενείται κάθε Τρίτη και Τετάρτη η μουσικοθεατρική παράσταση “Στο μυαλό ενός άντρα” της Σοφίας Μουτίδου, με τον Στράτο Τζώρτζογλου. Γι’ αυτό και η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει την Τρίτη, 28 Ιουνίου.
Ο νέος αυτός χώρος διασκέδασης, θα ακολουθήσει την επιτυχημένη πορεία των άλλων 2 κολωνακιώτικων spots, La Boom και Animal, που έχουν ικανοποιήσει στο έπακρο τους λάτρεις της χορευτικής disco και της house αντίστοιχα και θα κατέβει μαζί τους στο κέντρο, στην αγαπημένη πιάτσα της Καρνεάδου. Η διαφορά είναι ότι στο Vlaho-Bar-Ox, εκτός από mainstream ελληνική και ξένη μουσική, θα ακούγονται από τα decks ακόμη και κλαρίνα και έτσι δικαιολογείται και το ευφάνταστο ονομά του!
Αναμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις…!
Info:
Λεωφ. Ποσειδώνος (εντός πίστας cart), Άγ. Κοσμάς
Τηλ.: 693 6513931
0 ΣΧΟΛΙΑ