ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Ανεβασμένη όσο ποτέ η Μαρία Μπακοδήμου: «Ο Τίμος έχει όλα όσα έψαχνα σ’ έναν άντρα» (PHOTOS)

Ανεβασμένη όσο ποτέ η Μαρία Μπακοδήμου: «Ο Τίμος έχει όλα όσα έψαχνα σ’ έναν άντρα» (PHOTOS)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Από τις ξέγνοιαστες βόλτες της στο Μεσολόγγι όταν ήταν παιδί, βρέθηκε στην Αθήνα και σήμερα είναι μια από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε μέρα μαζί με το τηλεοπτικό της ταίρι, τον Φώτη Σεργουλόπουλο, δίνουν τη δική τους ξεχωριστή νότα στα μεσημέρια μας. Το τελευταίο διάστημα διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού ο έρωτάς της με τον Τίμο Λειβαδίτη την έχει γεμίσει ευτυχία.

Αν και η Μαρία Μπακοδήμου επιλέγει να μη μιλά για την προσωπική της ζωή, το χαμόγελό της φανερώνει πως ο έρωτας έχει μπει για τα καλά στη ζωή της. Ο 45χρονος εικαστικός που πλέον δραστηριοποιείται και ως επιχειρηματίας στον τομέα της διασκέδασης έχει όλα τα στοιχεία που η Μαρία έψαχνε σε έναν σύντροφο. Άνθρωπος διορατικός και με ανατρεπτική ματιά, από την πρώτη στιγμή κέντρισε το ενδιαφέρον της.

Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινού τους φίλου και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Όμως αρκετά ήταν τα… τιτιβίσματα που χρειάστηκαν στο Twitter προκειμένου να γίνουν ζευγάρι. Παρότι είναι μαζί εδώ και ενάμιση χρόνο, επιθυμούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, αφού και οι δύο θέλουν να απασχολούν μόνο μέσω της δουλειάς τους.

Σε άλλο επίπεδο η σχέση

Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε πριν από μερικούς μήνες στο γάμο της αδερφής του Νίκου Αλιάγα, Μαρίας, όπου ο ένας δεν άφηνε ούτε στιγμή το χέρι του άλλου. Ο δεσμός τους πια έχει προχωρήσει σε άλλο επίπεδο, αφού ο Τίμος όχι μόνο έχει γνωρίσει τους δύο γιους της παρουσιάστριας, αλλά ανάμεσά τους να έχει αναπτυχθεί και μια πολύ ωραία σχέση. «Τα παιδιά μου δεν έχουν κανένα πρόβλημα να παντρευτώ. Ίσα ίσα, μου το έχουν προτείνει κιόλας. Όταν νιώθουν καλά με κάποιον που είναι στη ζωή της μαμάς τους, θέλουν να είναι και στη δική τους ζωή», παραδέχεται η Μαρία. Ο γάμος δεν είναι στα σχέδια της ξανθιάς παρουσιάστριας, ωστόσο έχει μάθει να μην αποκλείει τίποτα. Άλλωστε, αρκετές μέρες την εβδομάδα μένει με τον καλό της κάτω από την ίδια στέγη. «Δεν χρειάζεται να γίνει γάμος για να ζω με έναν άντρα στο σπίτι μου» αναφέρει.

 

Όσοι τους ξέρουν μιλούν για ένα ζευγάρι απόλυτα ταιριαστό. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που οι δύο τους οργανώνουν μικρές αποδράσεις στη φύση κάνοντας ποδηλασία. Ο ζωγράφος που είναι φανατικός ποδηλάτης και λάτρης της ταχύτητας, εδώ και λίγο καιρό έχει μυήσει τη Μαρία σε αυτό τον τρόπο ζωής. Η παρουσιάστρια στηρίζει διαρκώς τον αγαπημένο της σε κάθε του επαγγελματικό βήμα, αφού φροντίζει να δίνει το «παρών» στις εκθέσεις του. Πάντα διακριτικά και χωρίς να θέλουν να τραβούν τα φλας των φωτογράφων απολαμβάνουν τον έρωτα τους. Η Μαρία ζει στο πλευρό του συντρόφου της, τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της και πια έχει ό,τι επιθυμεί.

 

Πηγή: Περιοδικό YES!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου