«Καρφιά» Ουγγαρέζου για Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι σα να νιώθει τύψεις που κάνει ψυχαγωγία»

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #not» μετέδωσε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Δημήτρη Ουγγαρέζου, ο οποίος πέταξε τις σπόντες του στην Ιωάννα Μαλέσκου.
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην συνεχίσει στον ΑΝΤ1 ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο να βρεθεί κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη με την Ιωάννα Μαλέσκου ή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Πρόκληση χαρακτήρισε μία πιθανή συνεργασία με την οικοδέσποινα του Love it, την οποία βρίσκει όμως να μιλά με έναν ξύλινο λόγο. «Έχει τα φόντα αλλά δεν τα αξιοποιεί σωστά. Είναι σαν να νιώθει τύψεις που κάνει ψυχαγωγία» ανέφερε ο ίδιος.
Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν θα δούλευε μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου
Στην κάμερα του «Καλοκαίρι not» και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου, λίγες ώρες πριν το φινάλε του «Love it». Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
«Δεν γνωρίζω αν τη νέα σεζόν θα έχω την ίδια ομάδα», είπε επίσης η Ιωάννα Μαλέσκου.






0 ΣΧΟΛΙΑ