Με τι θα ασχοληθεί από δω και πέρα η Μαρία Λουίζα Βούρου;;;

«Είναι κάτι που αγαπώ πολύ», είπε για τη νέα της επιχείρηση η Μαρία Λουίζα Βούρου μιλώντας σε Κυπριακό περιοδικό.«Η ιδέα ξεκίνησε όταν, συζητώντας με φίλες μου που παντρεύονταν ή βάφτιζαν το παιδάκι τους, ζητούσαν τη γνώμη μου σχετικά με το πού θα μπορούσαν να βρουν νυφικό ή μπομπονιέρες.
Επειδή διαπίστωσα ότι οι συμβουλές μου σε πολλές περιπτώσεις έπιασαν τόπο, σκέφτηκα να το δω πιο επαγγελματικά», λέει στο Down Town Κύπρου και καταλήγει:
«Σίγουρα είναι παρακινδυνευμένο σε περίοδο κρίσης να κάνει κάποιος επιχειρηματικά ανοίγματα, αλλά και οι λύσεις που προτείνω είναι ανάλογες της οικονομικής κατάστασης. Έχω επιλέξει μπομπονιέρες που κοστίζουν ένα ευρώ ή έχω κάνει στολισμό με φανάρια και κορδέλες που στοίχισε ελάχιστα χρήματα».
πηγή: gossip-tv.gr
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOSSIP ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ






0 ΣΧΟΛΙΑ