ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής σήμερα εξαιτίας της κακοκαιρίας

Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής σήμερα εξαιτίας της κακοκαιρίας
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα όλα τα σχολεία της Αττικής με επείγουσα απόφαση της Περιφέρειας.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και για την ασφάλεια των μαθητών, η Περιφερειάρχης Αττικής, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή όλα τα σχολεία των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής.

Τις σχετικές αποφάσεις διακοπής μαθημάτων σχολείων α/βάθμιας και β/βάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες υπέγραψαν οι Αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 186 του ν. 3852/2010 και του άρθρου 4 του π.δ/τος 79/2017.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Κλειστά τα σχολεία και σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Ιθάκη

Την αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη, αποφάσισαν οι δήμαρχοι των τριών νησιών, λόγω έκτακτου δελτίου πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Παράλληλα, ο Δήμος Ζακύνθου καλεί τους πολίτες να μην βγάζουν σκουπίδια στους δρόμους, ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου;

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, «λόγω της συνεχιζόμενης διάρκειας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και της περιορισμένης -για τους γνωστούς λόγους- αποκομιδής των απορριμμάτων, τίθεται σε επιφυλακή όλο το προσωπικό του Δήμου έως και την Κυριακή, 19/11/2017».

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου