ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συλλυπητήρια από ηγέτες όλου του κόσμου για τα θύματα της θεομηνίας!

Συλλυπητήρια από ηγέτες όλου του κόσμου για τα θύματα της θεομηνίας!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Συλλυπητήρια μηνύματα και τη συμπαράστασή τους προς τον ελληνικό λαό και τους πληγέντες από την πρόσφατη θεομηνία, που έπληξε την δυτική Αττική, απέστειλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, θρησκευτικοί και πολιτικοί ηγέτες από όλο τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads – βόμβα: Παραμένει ο Μιχάλης Ζαμπίδης παρά την αποχώρησή του;

Μεταξύ των οποίων σύμφωνα με πληροφορίες και οι:

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πολωνίας, Andrzej Duda, ο Πρόεδρος της Πορτογαλικής Δημοκρατίας, Marcelo Rebelo de Sousa, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Σερβίας, Aleksandar Vučić, ο Πρόεδρος της Ιρλανδίας, Michael D. Higgins, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Αλβανίας, Ilir Meta, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Λευκορωσίας, Alexander Lukashenko, ο Πρόεδρος του Μαυροβουνίου, Filip Vujanović.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο κράξιμο στο Twitter για το Nomads: Τα στημένα πλάνα, η «δηθενιά» της Μαντώ και η απογοήτευση για τον Ζαμπίδη!

Εκ μέρους του Βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμετ ΣΤ΄ απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα η πρεσβεία του Μαρόκου στην Αθήνα, ενώ εκ μέρους του Πάπα Φραγκίσκου η Αποστολική Νουντσιατούρα στην Ελλάδα.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου