Οι ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ώρες της Κάτιας Δανδουλάκη: «Είχα χάσει το μυαλό μου» – «Eχω αρχίσει να κάνω πράγματα δίχως λογική»!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Στο άκουσμα του ονόματός της στο μυαλό μας έρχεται η ευγένεια ψυχής, η κομψότητα και ο σεβασμός. Πρόκειται για μια γυναίκα που υπηρετεί με ήθος τόσο το θεατρικό σανίδι όσο και τον τηλεοπτικό φακό, γι’ αυτό το κοινό την ακολουθεί πιστά σε κάθε της βήμα. Η Κάτια Δανδουλάκη χαρίζει την ψυχή της στην Τέχνη, χωρίς να υποτιμά κανένα είδος. Πριν από μερικές ημέρες όμως, σόκαρε τους πάντες με τα όσα αποκάλυψε για την υγεία της.
Μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Νικ Ο’ Κλοκ» η ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει δημόσια για τις ψυχολογικές δυσκολίες που αντιμετώπισε. Υπήρξε μάλιστα, ένα αρκετά μεγάλο διάστημα που πίστεψε πως έχασε το μυαλό της. Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα σε δυο χρόνια έχασε τη μητέρα και τον άντρα της ζωής της Μάριο Πλωρίτη. «Για εμένα αυτοί ήταν πάρα πολύ μεγάλοι αποχωρισμοί, έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά και κάποια στιγμή βρέθηκα να δουλεύω 20ωρα», εξομολογείται.
Τότε ήταν που για πρώτη φορά αισθάνθηκε πως οι δυνάμεις της την εγκαταλείπουν… Καθώς οι μέρες περνούσαν άρχισε να κάνει πράγματα δίχως λογική. «Έχω κάνει πολλά. Έχω φύγει με την παντόφλα προς τα έξω, καθώς τελευταία έχω αρχίσει και παθαίνω τεράστια “διαλείμματα” στον εγκέφαλο», ενώ συμπλήρωσε: «Μπορεί να σου πω “δώσε μου το ψάρι” και να εννοώ το φυλλάδιο. Κάνω παράλογους συνειρμούς».
Βλέποντας την αδυναμία του μυαλού της να σκεφτεί καθαρά τρόμαξε τόσο που απευθύνθηκε σε κάποιον ειδικό. Εκείνος την καθησύχασε καθώς την ενημέρωσε πως για όλα αυτά φταίει η υπερπληροφόρηση και ο μεγάλος όγκος δουλειάς που έχει αναλάβει.
Πλέον η Κάτια φροντίζει όσες επαγγελματικές υποχρεώσεις και αν έχει να αφιερώνει περισσότερο χρόνο σε εκείνη, προκειμένου να ξεκουράζει το μυαλό και το σώμα της. Ξέρει πως η υγεία, σωματική και πνευματική, είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει και δεν θέλει να τη διακινδυνεύσει για κανέναν λόγο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YES! ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
0 ΣΧΟΛΙΑ