ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ! Σύμβουλος απεξάρτησης από τις ουσίες παραλίγο να ΣΚΟΤΩΣΕΙ πεζό ενώ οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι!! (PHOTOS)

Κι όμως συνέβη και αυτό. Μια 53χρονη σύμβουλος απεξάρτησης από τις ουσίες στο Λος Άντζελες, έγινε τύφλα στο μεθύσι και παρέσυρε με το αυτοκίνητό της έναν πεζό, ενώ παράλληλα συνέχισε να οδηγεί ακάθεκτη με τον ετοιμοθάνατο άνδρα πάνω στο παρμπρίζ της.
Το περιστατικό συνέβη τον Νοέμβριο του 2012, όταν η Σέρι Λιν Γουίλκινς παρέσυρε τον 31χρονο Φίλιπ Μορένο με το αυτοκίνητό της, την ώρα που γυρνούσε σπίτι της από τη δουλειά της.
Τα επίπεδα αλκοόλ που βρέθηκαν στο αίμα της ήταν διπλάσια από το επιτρεπτό, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, αφού χτύπησε τον άτυχο άνδρα, έτρεχε με το αυτοκίνητο για 3,5 χιλιόμετρα στους δρόμους του Λος Άντζελες, την ώρα που εκείνος ήταν κολλημένος πάνω στο παρμπρίζ της και ξεψυχούσε.
Το δικαστήριο εξέδωσε απόφαση σήμερα και καταδίκασε την 53χρονη σε ποινή φυλάκισης 55 ετών για δολοφονία εκ προμελέτης, μιας και οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και επιχείρησε να φύγει από τον τόπο του εγκλήματος.
Ιδιαίτερα σκληρός ήταν ο δικαστής, Χένρι Χολ, ο οποίος τόνισε ότι η γυναίκα έδειξε τρομερή αναισθησία εγκαταλείποντας το σημείο του ατυχήματος και προσπαθώντας με μανούβρες να πετάξει το άψυχο κορμί του 31χρονου από το αυτοκίνητό της για να εξαφανιστεί.
«Ήταν ξεκάθαρα μια κτηνώδης δολοφονία, όχι ένα ατυχές συμβάν», είπε.
Η 53χρονη Γουίλκινς υποστήριξε στο δικαστήριο ότι δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών το βράδυ του δυστυχήματος, αλλά ακολουθούσε ειδική φαρμακευτική αγωγή για να προετοιμαστεί για μια εγχείρηση στο γόνατο, ενώ παραδέχθηκε ότι είχε καταναλώσει τρία ατομικά μπουκάλια βότκας και μια μπύρα πριν οδηγήσει.
Είπε μάλιστα ότι δεν είδε ούτε καν τον άτυχο άνδρα και ότι αρχικά νόμισε ότι κάτι έπεσε στο αυτοκίνητό της από τον ουρανό.
0 ΣΧΟΛΙΑ