ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

My Style Rocks: Παραλίγο να σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου παίκτριας ο Χάρης Χριστόπουλος

My Style Rocks: Παραλίγο να σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου παίκτριας ο Χάρης Χριστόπουλος
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένα άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Χάρη Χριστόπουλο αποκάλυψε παίκτρια του My Style Rocks, κατά την διάρκεια του επεισοδίου της Τετάρτης.

Η Σοφία Λεοντίτση παρουσίασε ένα look σύμφωνα με το οποίο αλλάζει λάστιχο στην νταλίκα της, κάνοντας την Ευαγγελία Αραβανή να την ρωτήσει αν το έχει ξανακάνει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Όχι κι εσείς…Οι αντιγραφές Τούνη – Παναγιώταρου και ο στυλίστας! Θα μείνετε άφωνοι…

«Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά! Κάποιος περαστικός θα με αναγνωρίσει στο δρόμο και θα σταματήσει», απάντησε η παίκτρια και, κάνοντας την αποκάλυψη, πρόσθεσε: «και ο κύριος Χάρης είναι καλός σε κάτι τέτοια! Προχθές παραλίγο να μου σπάσει το τζάμι στο αυτοκίνητο, για να μου ανοίξει την πόρτα που κλειδώθηκα απ’ έξω! Αλλά, εντάξει, το σώσαμε τελευταία στιγμή».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=zfOIl8WrcZE[/youtube]

Πηγή: Youweekly.gr.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου