ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Πρωτοπαλίκαρο της Χούντας ο Μελέτης – Αλλάζουν όλα στο Διαφάνι

Άγριες Μέλισσες: Πρωτοπαλίκαρο της Χούντας ο Μελέτης – Αλλάζουν όλα στο Διαφάνι
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μεγάλες εξελίξεις έρχονται φέτος στις «Άγριες Μέλισσες», με τη σειρά του ΑΝΤ1 να μπαίνει στον τρίτο της κύκλο, μπαίνοντας στη σκοτεινή εποχή της Χούντας, όπου υπάρχει μια νέα συμμαχία, εκτός εκείνης που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Η συμμαχία αυτή θα είναι του Μελέτη με τον Ακύλα Μεγαρίτη. Αν και αυτή είναι μια εξέλιξη που σίγουρα οι φανατικοί της σειράς περίμεναν, σίγουρα θα προκαλέσει αναβρασμό στο Διαφάνι.

Ο Μελέτης εξακολουθεί θα αναζητήσει τρόπους να εκδικηθεί για το θάνατο του Αχιλλέα. Εκείνος θα είναι αυτός που θα υποδεχτεί τον Ακύλα Μεγαρίτη στο χωριό και θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί και να εγκατασταθεί στο αρχοντικό των Σεβαστών, όπου θα μείνει με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους.

Ο Μελέτης γίνεται ο χαφιές του Ακύλα, ο οποίος σπέρνει τον τρόμο στο Διαφάνι και τον βοηθάει πολύ γρήγορα να εξουσιάσει το χωριό. Ο Μελέτης καταλαβαίνει από την αρχή πως πρέπει να είναι κοντά στον Ακύλα, καθώς είναι άνθρωπος της χούντας και όσο τον εμπιστεύεται, τόσο εκείνος όσο και ο Δούκας δεν κινδυνεύουν.

Όπως αποκάλυψε το περιοδικό «MYtv», ο Μελέτης μεταφέρει στον Ακύλα τις πολιτικές πεποιθήσεις όλων των κατοίκων του Διαφανίου και με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει τη δική του ευημερία στην πιο σκληρή και σκοτεινή περίοδο για το Διαφάνι.

Έτσι αλλάζουν όλα στο Διαφάνι

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν στις οθόνες και η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου πλησιάζει. Η Ελένη Καρακάση έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον ρόλο της ως «Ρίζω» στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1.

Τι έχεις αγαπήσει εσύ στη Ρίζω και πώς θα τη δούμε στη διάρκεια της επταετίας;

Το τι θα κάνει η Ρίζω κατά τη διάρκεια της επταετίας πραγματικά δεν το γνωρίζω, το μόνο που ξέρω είναι ότι αλλάζει το κλίμα. Στο Διαφάνι όλοι παρακολουθούνται και όλα λογοκρίνονται. Οι άνθρωποι δεν μπορούν πια να είναι τόσο εκδηλωτικοί και ανοιχτοί όσο πριν. Δεν εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Όλα φιλτράρονται ώστε να λέγονται διαφορετικά, συγκαλυμμένα.

Αυτό που αγαπώ στη Ρίζω είναι ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο οικείο, το ξέρεις, το έχεις συναντήσει στη ζωή σου. Είναι μια γυναίκα που καταπιάνεται με πολλά πράγματα και τα καταφέρνει. Ένας χαρακτήρας που για μένα έχει ενδιαφέρον τηλεοπτικά, γιατί μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω και δραματικές σκηνές στις οποίες δεν με είχε συνηθίσει το κοινό. Είναι στην κόψη κωμωδίας και δράματος. Έχει τη δυνατότητα ο ρόλος να ξεδιπλώσει αυτές τις δύο πτυχές.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου