ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυκλοφοριακό κομφούζιο! Δείτε ποιους δρόμους πρέπει να αποφύγετε! (photo)

Κυκλοφοριακό κομφούζιο! Δείτε ποιους δρόμους πρέπει να αποφύγετε! (photo)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Παρασκευή πρωί και το κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους ταλαιπωρεί από τις πρώτες πρωινές ώρες τους οδηγούς που προσπαθούν να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους. Μετρό: Αυτοί είναι οι έξι νέοι σταθμοί! Πότε παραδίδονται;

Στους πιο κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης η κίνηση αυτή την ώρα είναι ομαλή. Τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί επί της οδού Αχιλλέως, στο Μεταξουργείο προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, ωστόσο η κατάσταση ομαλοποιείται σταδιακά, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Τροχαίας. Τα αυτοκίνητα έχουν απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, αυτή την ώρα, 10:00, κίνηση υπάρχει στα εξής σημεία:

-Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Ηλιούπολη
– Λ.Κηφισίας, στο ύψος του Ψυχικού, τμηματικά

Μπάρες σε μετρό και ηλεκτρικό: Δείτε πόσο αυξήθηκαν τα έσοδα του ΟΑΣΑ!

Αύξηση κατά 3,51% παρουσίασαν οι εισπράξεις από πωλήσεις εισιτηρίων και καρτών του ΟΑΣΑ, τον μήνα Σεπτέμβριο, σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2018, οπότε είχε ήδη εφαρμοστεί το κλείσιμο των πυλών εισόδου-εξόδου στο σύνολο των σταθμών του μετρό και του ηλεκτρικού!

Δείτε επίσης: Απίστευτο: Ο καύσωνας ”έλιωσε” τα εκδοτήρια του ΟΑΣΑ!

Στην αύξηση των εσόδων συνέβαλαν και οι προσπάθειες αναβάθμισης των υπηρεσιών ελέγχου κομίστρου από τους φορείς αστικών συγκοινωνιών της πρωτεύουσας που εποπτεύει ο ΟΑΣΑ. Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2019 διενεργήθηκαν 255.866 επιτόπιοι έλεγχοι κομίστρου από ελεγκτές , που είχαν ως αποτέλεσμα την επιβολή 6.431 προστίμων σε βεβαιωμένες παραβάσεις.

Σε 138 ανήλθαν οι έλεγχοι ανά ελεγκτή ανά βάρδια, κατά μέσο όρο.
Διακόσιοι πενήντα έλεγχοι ανά ελεγκτή ανά βάρδια είναι ο στόχος που έχει τεθεί.

Προτεραιότητα του ΟΑΣΑ η εντατικοποίηση των ελέγχων

Η εντατικοποίηση των ελέγχων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της διοίκησης του ΟΑΣΑ, με στόχο την ελαχιστοποίηση του φαινομένου της εισιτηριοδιαφυγής και την αύξηση των εσόδων του Οργανισμού.

Αλλάζει ο καιρός: Αίθριος αλλά με μπόρες στα… νότια!

Καιρός σήμερα: Γενικά αίθριος αναμένεται για την Παρασκευή, ωστόσο προς το μεσημέρι – απόγευμα αναμένονται να εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα νότια. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στην δυτική Πελοπόννησο και στα ορεινά της δυτικής Στερεάς. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους στην ανατολική Πελοπόννησο και στα ορεινά της ανατολικής Στερεάς. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις. Στην Κρήτη τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου