ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο αίτημα αποφυλάκισης καταθέτουν οι δικηγόροι των Ελλήνων στρατιωτικών!

Νέο αίτημα αποφυλάκισης καταθέτουν οι δικηγόροι των Ελλήνων στρατιωτικών!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Πριν από λίγη ώρα, έγινε γνωστό ότι οι δικηγόροι των δύο στρατιωτικών, που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη, αναμένεται να καταθέσουν νέο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων.

Αυτό θα είναι το τρίτο κατά σειρά αίτημα, που θα κατατεθεί, για τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη, καθώς ακόμα, μετά από 78 μέρες, δεν έχει συνταχθεί το κατηγορητήριο, από την τουρκική πλευρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποινή – σκάνδαλο στην αναισθησιολόγο για το θάνατο της μικρής Μελίνας!

Πάντως, όπως διαρρέεται, οι συνήγοροι των δύο δικηγόρων κρατούν μικρό καλάθι, καθώς δεν αναμένουν να αλλάξει η στάση της τουρκικής πλευράς, παρά το γεγονός ότι τοπυς επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αλλά και παρά το γεγονός ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης ζήτησε από τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ, την αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου