ΑΡΧΙΚΗ LIFE ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Κυριακάτικος μπουφές στο La Locanda στο Πεντελικόν

Κυριακάτικος μπουφές στο La Locanda στο Πεντελικόν
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Απολαύστε τον πλούσιο μεσημεριανό μπουφέ με αυθεντικές Ιταλικές γεύσεις κάθε Κυριακή 13:00-16:00 στο νέο Ιταλικό εστιατόριο La Locanda του ξενοδοχείου Πεντελικόν.

Στον ζέστο και ατμοσφαιρικό χώρο του με άξονα τα γήινανα χρώματα(αποχρώσεις του μπεζ-καφέ) και με την έμπευση και φαντασία του Ιταλού Chef Stefano Rossi, το La Terasse-La Locanda Italiana προτείνει ευφάνταστες συνταγές σε πολύ προσιτές τιμές! Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από ένα πλήθος πιάτων μόνο με €39,50(ενήλικες) και €21(παιδιά).

“‘Ολα τα ζυμαρικά και όλα τα προιόντα είναι φρέσκα και χειροποίητα.Αποτελούν τη βάση για τις αυθεντικές Ιταλικές συνταγές που προτείνουμε στο εστιατόριο και κάποιες προσωπικές μου Ιταλικές δημιουργίες” εξηγεί ο chef του εστιατορίου.

Προτιμείστε το νέο Ιταλικό εστιατόριο του Ξενοδοχείου Πεντελικόν για να απολαύσετε τις αυθεντικές Ιταλικές  γαστρονομικές δημιουργίες ικανές να φέρουν ένα άρωμα …Ιταλίας στα βόρεια προάστεια!

Ιnfo:

La Terrasse

Δηληγιάννη 66 – Κηφισιά

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210-6230650 Free Parking

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου