Απίστευτη ΑΕΚ “πάτησε” τον Ολυμπιακό!

Πάνω από μία δεκαετία το περίμενε αυτό η ΑΕΚ!
Η Ένωση «πάτησε» στη μεγάλη κούραση του Ολυμπιακού από το ματς με τη Ρεάλ, στις απουσίες του (Παπαπέτρου-Αγραβάνη και στο δεύτερο μέρος των Πρίντεζη-Μιλουτίνοφ!) και επικράτησε 66-62 στο ντεμπούτο του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο, με αυτή να είναι η πρώτη της νίκη μετά τις 19 Δεκεμβρίου του 2004, με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν 26-0!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο «φως» το σπίτι-στρατηγείο του Ιβάν Σαββίδη! Κόστος 8.000.000 ευρώ
Με το ροζ φύλλο, οι «κιτρινόμαυροι ανέβηκαν στο 5-3 στην Α1, ενώ οι Πειραιώτες έπεσαν στο 6-2, με αυτό να σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο πλέον προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.
Κορυφαίος της ΑΕΚ ήταν ο Χάρις με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τον Γκριν να προσθέτει 12 και τον Σάκοτα άλλους 10. Από τον Ολυμπιακό έκανε ό,τι μπορούσε ο ΜακΛίν με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Παπανικολάου είχε άλλους 10.
Πηγή: sport-fm.gr






0 ΣΧΟΛΙΑ