ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγικό: Πνιγηκε με ενα κομματι μπριζόλα στην 57η επέτειο με τη σύζυγό του!

Τραγικό: Πνιγηκε με ενα κομματι μπριζόλα στην 57η επέτειο με τη σύζυγό του!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μπροστά στα μάτια της συζύγου του κατέληξε ένας 84χρονος στην Αγγλία. Το ζευγάρι βγήκε την περασμένη Δευτέρα σε ρομαντικό δείπνο επετείου για τα 57 χρόνια γάμου.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη σύμφωνα με τη Mirror όταν ο 84χρονος Μάικλ Πιτς ετρωγε μπριζόλα με την αγαπημένη του σύζυγο Τζόαν, 78 χρονων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιο Survivor; Αυτό είναι το νέο ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού που ξεκινάει σε λίγες μέρες στον ΣΚΑΙ και θα μας κάνει να ξεχάσουμε τον… Άγιο Δομίνικο!

Ο άτυχος άνδρας πνίγηκε με ένα κομμάτι μπριζόλας και παρά το γεγονός ότι το προσωπικό του εστιατορίου του έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Ο 84χρονος πέθανε, όπως διαπιστώθηκε αργότερα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε νεκρός. Πέθανε από ασφυξία είπαν οι γιατροί, ενώ η σύζυγος είπε ότι το ατύχημα ήταν τραγικό.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου