ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΕΧΝΕΣ

Backstage Pass: Μία έκθεση φωτογραφίας με πολύ….μουσική!

Backstage Pass: Μία έκθεση φωτογραφίας με πολύ….μουσική!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Το Athens House of Photography φιλοξενεί την έκθεση φωτογραφίας της Πέπης Λουλακάκη ‘Backstage Pass’, με πορτρέτα Ελλήνων και ξένων μουσικών.

Η Λουλακάκη είναι συνεργάτης πολλών ελληνικών εντύπων, με έμφαση στο πορτραίτο και το φωτορεπορτάζ. ‘Εχει δουλέψει πάνω από 15 χρόνια στο χώρο της μουσικής, ως ανταποκρίτρια για διάφορα περιοδικά αλλά και στον ελεύθερο χρόνο της, ως μουσικόφιλη η ίδια. Η έκθεση περιλαμβάνει πορτραίτα, προσωπικές στιγμές και λεπτομέρειες από τα παρασκήνια, καθώς και στιγμές έντασης πάνω στη σκηνή.

Η Λουλακάκη, συνδυάζοντας την άρτια τεχνική με το μεγάλο πάθος αλλά και τις εκτενείς γνώσεις της για τη μουσική, καταφέρνει να μεταδώσει την ουσία του κάθε μουσικού που έχει φωτογραφήσει αλλά και να προσδώσει μία αίσθηση ήχου και κίνησης μέσα από μια κατ’ εξοχήν στατική τέχνη.

Η έκθεση περιλαμβάνει φωτογραφίες των Nick Cave, Depeche Mode, Moby, Παύλου Παυλίδη, Γιάννη Αγγελάκα, Σωκράτη Μάλαμα, Χάρη Κατσιμίχα, Archie Shepp, PJ Harvey, Γιώργου Μάγκα, Tricky, κ.ά.

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2011 στις 20:00.

Ολα τα έργα θα είναι προς πώληση, ενώ θα υπάρχουν και συλλεκτικές αφίσες.


Πληροφoρίες

Athens House of Photography, Ελευσινίων και Κεραμέων, Μεταξουργείο, Αθήνα * Τηλέφωνο: 2105228696

Είσοδος ελεύθερη

8 Δεκεμβρίου 2011 – 29 Ιανουαρίου 2012, Τετάρτη – Παρασκευή: 16:00 – 20:00 Σάββατο – Κυριακή: 12:00 – 18:00 Δευτέρα – Τρίτη, κλειστά

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου