ΑΡΧΙΚΗ LIFE FUNNY-ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Υπάρχει μουσείο Κακής Τέχνης στην Νέα Υόρκη! Ατάλαντοι ζωγράφοι έχετε ελπίδες!

Υπάρχει μουσείο Κακής Τέχνης στην Νέα Υόρκη! Ατάλαντοι ζωγράφοι έχετε ελπίδες!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Το ΜΟΒΑ ιδρύθηκε το 1994, από τον Scott Wilson. Ο Wilson όταν ανακάλυψε τον πίνακα «η Lucy στον αγρό, με τα λουλούδια» σε ένα κάδο σκουπιδιών, αρχικά ενδιαφέρθηκε μόνο για την κορνίζα.  Στην συνέχεια όμως άλλαξε γνώμη. Αποφάσισε να εκθέσει τον πίνακα στο σπίτι του και ζήτησε από φίλους του και γνωστούς του να του βρούν και άλλους πίνακες αυτού του είδους. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα του μουσείου με τα πιο κακότεχνα εκθέματα.

Για να συμπεριληφθούν στη συλλογή του MOBA, τα έργα πρέπει να είναι πρωτότυπα, να έχουν σημαντικές ατέλειες χωρίς όμως να είναι βαρετά.

Σύμφωνα με τους επισκέπτες, κάποιοι από τους πίνακες είναι πραγματικά κακοί, όμως όλοι παραδέχονται ότι το μουσείο έχει πετύχει το σκοπό του.

Θέλετε να δείτε μερικά από τα εκθέματα του ΜΟΒΑ;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου