ΑΡΧΙΚΗ LIFE FUNNY-ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Παίζει να είναι οι πιο γκαντέμηδες ληστές στην ιστορία!!!(PHOTOS)

Παίζει να είναι οι πιο γκαντέμηδες ληστές στην ιστορία!!!(PHOTOS)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η ληστεία της χρονιάς και σίγουρα όχι άδικα. Ειδικά αν σκεφτείς ότι οι ληστές προετοιμάζονταν για περίπου μισό χρόνο πριν προχωρήσουν στην πράξη τους

Οι κλέφτες, γνωστοί στο Μάντσεστερ και ως «The Mole Gang«, έσκαψαν μια σήραγγα 30 μέτρων κάτω από ένα πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης, για να ληστέψουν ένα ΑΤΜ που φιλοξενούνταν από ένα κατάστημα ενοικιάσεων DVD.

Από τις αρχές υπολογίστηκε ότι η συμμορία χρειάστηκε περίπου 6 μήνες για να σκάψει το υπόγειο πέρασμα, από ένα μοναχικό ανάχωμα σιδηροδρόμων έως κάτω από το ΑΤΜ. Από εκεί τρύπησαν το 38 εκατοστών σκυρόδεμα και άρπαξαν μερικές χιλιάδες λίρες από το μηχάνημα, σε μια ληστεία που θυμίζει έντονα την κινηματογραφική επιτυχία Ocean’s Eleven.

 

 

 

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου