ΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ BARS & CLUBS

Latin μουσική, σερπαντίνες, πρωτότυπα cocktail στο Galaxy bar του Hilton

Latin μουσική, σερπαντίνες, πρωτότυπα cocktail στο Galaxy bar του Hilton
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μια εναλλακτική πρόταση για την τελευταία Κυριακή της αποκριάς αποτελεί το Galaxy Bar του Hilton. Στις 26 Φεβρουαρίου, διασκεδάστε με Latin μουσική, σερπαντίνες, πρωτότυπα cocktail και τη μαγευτική θέα της φωτισμένης Αθήνας.

Αλλά και την Καθαρά Δευτέρα, αξίζει να δοκιμάσετε το εξαίσιο μενού με θαλασσινά και νηστίσιμα εδέσματα που σας προτείνει το Βυζαντινό δια χειρός του Executive Chef Γιάννη Μανίκη. Χαλαρώστε στον άνετο χώρο του εστιατορίου, απολαύστε τον ήλιο που μπαίνει από τα μεγάλα παράθυρα και αφήστε τα παιδιά να ζωγραφίσουν και να παίξουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου.

Μετά το παραδοσιακό γεύμα, η πρόταση του Hilton για τον επίλογο της ημέρας είναι εξίσου συναρπαστική: δείτε τους χαρταετούς που θα στολίζουν τον Αττικό ουρανό από το Galaxy bar με συντροφιά μια κούπα ζεστό αρωματικό καφέ και χαλαρωτική μουσική.

Φέτος, γιορτάστε παραδοσιακά αλλά με στυλ στο Hilton Αθηνών και αποδράστε από την καθημερινότητα σ’ ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον με άψογο service και σταθερά καλή ποιότητα. Για πληροφορίες και κρατήσεις τηλεφωνείστε στο 210-7281402 για το Galaxy και στο 210-7281400 για το Βυζαντινό.

Info:

Hilton Athens

Βασιλίσσης Σοφίας 46 , Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 7281000

 

Από την Κατερίνα Κωνσταντοπούλου([email protected])

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου