ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τραγωδία στο Μενίδι: Γονάτισε στο σημείο που έπεσε νεκρό το παιδί της η μητέρα του Μάριου! (video)

Τραγωδία στο Μενίδι: Γονάτισε στο σημείο που έπεσε νεκρό το παιδί της η μητέρα του Μάριου! (video)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα χωρίς τον Μάριο και οι γονείς του, η αδελφή του, οι συμμαθητές του και οι δάσκαλοί του όλοι μαζί τραγούδησαν για το 11χρονο αγόρι που έφυγε πριν προλάβει να ζήσει.

Για τον Μάριο που έφυγε έτσι απλά από μια αδέσποτη σφαίρα την ώρα που έπαιζε ανέμελος στην αυλή κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής.

Η μητέρα του, δασκάλα και η ίδια πέρυσι στο ίδιο σχολείο δεν άντεξε.Γονάτισε στο σημείο που έπεσε νεκρό το παιδί της η μητέρα του Μάριου. Με δάκρυα στα μάτια, προσευχήθηκε εκεί που άφησε την τελευταία του πνοή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H ληστεία, η πιθανή δολοφονία και η απάνθρωπη ταφή: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Νικολούλη για την τραγωδία στην Δράμα!

«Θεωρώ ότι αναλογεί στην αστυνομία μεγάλο μερίδιο ευθύνης γιατί ο δολοφόνος δεν έχει συλληφθεί ακόμη και είναι ελεύθερος. Δεν ξέχασε κάνεις αυτό το αθώο παιδί που έπεσε θύμα και θυσιάστηκε» δήλωσε ο πατέρας του Μάριου, Θανάσης Σουλούκος.

Αυτό που η πολιτεία δεν κατάφερε το έκανε σήμερα ένα ολόκληρο σχολείο, το 6ο δημοτικό Μενιδίου. Άσπρα μπαλόνια, άσπρα τριαντάφυλλα και ζωγραφιές για το Μάριο. Για να θυμηθούμε όλοι μας ότι ένα παιδί χάθηκε από μια αδέσποτη σφαίρα και ο δολοφόνος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος.

Ο ΦΟΒΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

Και όσο η ψυχή του Μάριου ταξιδεύει σε λίμνες μαγικές, τόσο όλο το σχολείο, από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο ορθώνει το ανάστημά του και ζητά να βρεθεί ο δολοφόνος.

 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Um8XBImO3A8&feature=youtu.be[/youtube]

Πηγή: star.gr

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου