ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑΡΑ!!! Η Ελένη τα ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΑ για τα μάτια του Ματέο!!! Μόνο στο Athens Magazine η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το πως πήρε τη μεγάλη απόφαση

Είναι ένας ανθρώπος που «ζυγίζει» πολύ τις κουβέντες του και όσα λέει δεν τα λέει τυχαία. Γι’ αυτό η Ελένη Μενεγάκη είναι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και το πιο καυτό πρόσωπο της showbiz. Επομένως, η έκρηξή της με αφορμή όσα λέγονται και γράφονται για την περιουσία της μόνο τυχαία δεν είναι. Όπως δεν ήταν τυχαίες οι αναφορές της πριν από λίγο καιρό για την ηρεμία που νιώθει όταν πηγαίνει στην εξοχή και ειδικότερα στον επίγειο παράδεισό της, τα Άχλα. Τι μπορεί να συνδέει όμως την περιουσία της με την Άνδρο; Η απάντηση βρίσκεται στην επιθυμία της να μείνει για πάντα στο νησί των Κυκλάδων και στην πολύ σοβαρή σκέψη που κάνει να πουλήσει την περιουσία της και να ζήσει δίπλα στον αγαπημένο της Ματέο.
Το ξέσπασμα της Ελένης λίγες ώρες πριν από το φινάλε της εκπομπής της προκάλεσε αίσθηση. Κι αυτό γιατί δεν συνηθίζει ποτέ να απαντά σε δημοσιεύματα, αλλά έκανε μία εξαίρεση όσον αφορά τα περιουσιακά της στοιχεία. «Όλα όσα γράφονται ότι πουλάω σπίτια, έχω αγοράσει τη μισή Άνδρο, έχω αγροκτήματα στη Μυτιλήνη, είναι όλα ψέματα, μπούρδες» ανέφερε η Μενεγάκη που είπε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει ούτε… δέντρο στη Μυτιλήνη, ενώ προκάλεσε οποιονδήποτε να ανοίξει τη φορολογική της δήλωση για να αποκαλύψει αν λέει την αλήθεια ή όχι. Γιατί τέτοια έκρηξη; Η Ελένη έχει κουραστεί από το κυνηγητό που δέχεται εδώ και πολλά χρόνια. Δεν αντέχει άλλο και θέλει να μπει «εδώ και τώρα» μία τελεία σχετικά με τις αναφορές στην περιουσία της. Δεν θέλει από τη μία να υπάρχει λανθασμένη εντύπωση στον κόσμο και από την άλλη δεν επιθυμεί να δημιουργηθεί κανένα εμπόδιο στην υλοποίηση του ονείρου της, που δεν είναι άλλο από το να καταφέρει να μείνει μόνιμα στα Άχλα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Το συμβόλαιο
Κάποιοι φυσικά θα πουν ότι η Ελένη έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Alpha και δεν μπορεί να φύγει, ενώ κι εκείνη εδώ και καιρό υποστηρίζει ότι θα τηρήσει το συμβόλαιό της με το κανάλι. Καμία αντίρρηση, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η περιουσία της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης δεν είναι δυνατόν να πουληθεί από τη μια στιγμή στην άλλη. Πάντως, η επιθυμία της είναι δεδομένη και κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Η Ελένη είναι τόσο ερωτευμένη που δείχνει αποφασισμένη να τα πουλήσει όλα για χάρη του μεγάλου της έρωτα.
Επίσης ένα ακόμη στοιχείο που ενισχύει την επιθυμία της να ξεφύγει είναι η μεγάλη κούραση που αρχίζει πλέον και νιώθει. Κούραση που έχει επιβαρύνει και την υγεία της. Αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές στην τελευταία εκπομπή της σεζόν η Ελένη παραδέχτηκε ευθαρσώς ότι ήταν πολύ πιεσμένη (ειδικά τον τελευταίο μήνα) και είχε αρκετές αναποδιές. Εκεί όμως που τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό ήταν όταν μιλούσε για τους συνεργάτες της και τους αποθέωνε: «Δεν θα μπορούσα να είμαι μόνη μου εδώ. Ούτε έχω τη δύναμη ούτε τα κουράγια να κρατήσω μόνη μου μια εκπομπή». Βέβαια κάποιοι θα υποστηρίξουν ότι ήθελε να εκθειάσει τους συνεργάτες της, αφού με τους περισσότερους είναι μαζί πολλά χρόνια, όμως η αλήθεια είναι ότι η Ελένη έχει κουραστεί πάρα πολύ. Δεν έχει άλλο κουράγιο και θεωρεί ότι χρειάζεται μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Η οποία φαίνεται πως δεν θα αργήσει και πολύ.
Η… μισή αλήθεια για τη Χαλκιδική
Κατά τη διάρκεια της έκρηξής της η Ελένη αποκάλυψε ότι ειδικά το εξοχικό στη Χαλκιδική έχει να το ανοίξει χρόνια και δεν ψάχτηκε ποτέ να το πουλήσει. Η παρουσιάστρια είπε όμως τη μισή αλήθεια για το συγκεκριμένο ακίνητο. Όντως το σπίτι έχει να το ανοίξει εδώ και πάρα πολύ καιρό (τουλάχιστον τέσσερα χρόνια), αλλά είναι γνωστό σε όλους ότι από το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο και μετά «ψάχνεται» να το πουλήσει. Μάλιστα υπήρχαν πάρα πολλά δημοσιεύματα για το συγκεκριμένο ακίνητο τα οποία η Ελένη δεν τα διέψευσε ποτέ, παρά μόνο τώρα, τέσσερα χρόνια μετά! Βέβαια η κρίση της ανέτρεψε τα σχέδια πώλησης του εξοχικού, αφού δεν βρίσκεται εύκολα αγοραστής, όμως άλλο αυτό και άλλο ότι δεν έβγαλε ποτέ στο σφυρί το σπίτι.






0 ΣΧΟΛΙΑ