ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος “τρώει” τον Μουτσινά σε περίπτωση που αναλάβει η Ζέτα το Πρωινό του Mega;;; Αυτός είναι ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ του Μεγάλου Καναλιού!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος “τρώει” τον Μουτσινά σε περίπτωση που αναλάβει η Ζέτα το Πρωινό του Mega;;; Αυτός είναι ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ του Μεγάλου Καναλιού!!!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Από τη στιγμή που η Ζέτα πει το «ναι» για το πρωινό, ποιος θα είναι ο παρτενέρ της; Ήδη τα πρώτα σενάρια έκαναν την εμφάνισή τους, αν και ακόμη είναι νωρίς να ειπωθεί κάτι με σιγουριά. Δύο κολλητοί της φίλοι είναι οι μέχρι τώρα υποψήφιοι, με τους οποίους η Μακρυπούλια δείχνει ότι έχει πολύ καλή χημεία.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Νίκο Μουτσινά. Ο πρώτος είναι από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού κι ετοιμάζει και σειρά για το Mega, αλλά δεν ξέρουν κατά πόσο είναι «ζεστός» σε μια τέτοια προοπτική. Βέβαια η παρουσία της Ζέτας μπορεί να ανατρέψει το σκηνικό. Ο δεύτερος δεν έχει κρύψει ότι θέλει να φύγει από το «Δέστε τους» και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να κάνει πρωινή εκπομπή.

Το καλοκαίρι τελειώνει και το συμβόλαιό του με τον Alpha ενώ το όνομά του (μαζί με αυτό της Ηλιάκη) είχε παίξει όταν αποχώρησαν από το Mega οι Λιάγκας και Σκορδά. Λέτε να υπάρξει επανάληψη των καλοκαιρινών επαφών, συμπεριλαμβανομένης και της Ηλιάκη που ήδη ρίχνει λοξές ματιές προς το κανάλι της Μεσογείων;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου