ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Παντρεύεται η Βίκυ Καγιά; Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του μοντέλου για το μέλλον της σχέσης της με τον Κρασσά

Παντρεύεται η Βίκυ Καγιά; Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του μοντέλου για το μέλλον της σχέσης της με τον Κρασσά
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η βασιλισσα της μόδας , Βίκυ Καγιά δηλωνει ευλογημένη . Πιο συγκεκριμένα , όταν τη ρώτησαν αν θεωρεί ότι η ζωή της έχει φερθεί καλά μέχρι τώρα, εκείνη απάντησε :

“Ναι, νιώθω πολύ ευλογημένη. Και τα ανάποδα και τα άσχημα που μου έτυχαν, ήρθαν για να κάνω το επόμενο βήμα και να προχωρήσω. Δεν θα άλλαζα το παραμικρό κομμάτι στη ζωή μου.”

 

Και μετά συνέχισαν ρωτόντας τη :Πρόσφατα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ξαναπαντρεύεσαι. Ισχύει;

“Εκείνη τη μέρα που ξεκίνησε αυτή η φήμη, νευρίασα. Όμως το έλυσα το θέμα με τον Γιώργο Λιάγκα και όλα καλά. Εκείνη τη μέρα χτύπαγαν συνέχεια τα τηλέφωνα και όλοι ήθελαν μία επιβεβαίωση ή μία διάψευση. Και τι να πω; Ούτε τη δουλειά μας δεν μπορούσαμε να κάνουμε στη σχολή! Δεν είπε κάτι κακό ο άνθρωπος, αλλά όχι, δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Απλά δημιουργήθηκε μία, άνευ λόγου, αναστάτωση.”

Μπορεί να διαψεύδει τις φήμες περι γάμου όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να διαψεύσει τη φλόγα που τους κατακλίζει .!

 

 

πηγή : freegossip.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου