ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου οργώνει τις πασαρέλες! Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού έχει τρέλα με την μόδα και τα 12ποντα (PHOTOS)

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου οργώνει τις πασαρέλες! Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού έχει τρέλα με την μόδα και τα 12ποντα (PHOTOS)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η όμορφη κόρη του πρώην πρωθυπουργού της χώρας μας, Γιώργου Παπανδρέου,  μπορεί να σπούδασε βιολογία, φαίνεται όμως ότι αγαπά ιδιαίτερα τη μόδα και τα 12ποντα!

Η 24χρονη Μαργαρίτα πήρε πτυχίο από πανεπιστήμιο του Λονδίνου στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα για το μεταπτυχιακό της,  αφού βρήκε μια θέση ερευνήτριας στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας, στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη real, τρέφει μεγάλη αγάπη και για το μόντελινγκ κι έτσι φωτογραφήθηκε στην Πάρνηθα για γνωστό οίκο γυναικείων ρούχων.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου