ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Άφαντος ο 40χρονος Νώντας – Ο καθοριστικός ρόλος που παίζει στην πολύκροτη υπόθεση

Επίθεση με βιτριόλι: Άφαντος ο 40χρονος Νώντας – Ο καθοριστικός ρόλος που παίζει στην πολύκροτη υπόθεση
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται στην εκδίκασή της, με τον 40χρονο Νώντα να είναι προς το παρόν άφαντος, παρότι σε εκείνον στρέφονται τα βλέμματα, κάτι που έχει κάνει έξαλλη την πλευρά της 35χρονης.

Ο ίδιος έχει κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει το «παρών» και στις δυο συνεδριάσεις.

Ωστόσο, ο ένας εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής, μιλώντας στο Star τόνισε πως εάν δεν εμφανιστεί, θα ζητήσει τη βίαιη προσαγωγή του, τη στιγμή που μοιάζει να εμφανίζεται μια γυναίκα-«κλειδί» για την υπόθεση.

«Nα γνωρίζει ότι εφόσον δεν έρθει να εκπληρώσει την υποχρέωσή του ως μάρτυρας, θα ζητήσω από το δικαστήριο να γίνει η βίαιη προσαγωγή του», δήλωσε ο κ. Αλεξανδρής.

Η κατάθεση της Ιωάννας για τον Νώντα

Κατά την εξέτασή της η Ιωάννα απάντησε και για τον 40χρονο άντρα που είχε σχέση με την κατηγορούμενη.

«Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τον άντρα για τον οποίο ενδιαφερόταν η κατηγορούμενη», απάντησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε ερώτηση του προέδρου.

Η 36χρονη είπε πως ο 40χρονος άντρας της έκανε αίτημα φιλίας σε social media το 2018, το οποίο αποδέχθηκε γιατί είδε πως είχαν κοινό γνωστό την κατηγορούμενη. «Τις επόμενες ημέρες δέχθηκα μήνυμα από την κατηγορούμενη», ανέφερε η μάρτυρας η οποία τόνισε πως καθησύχασε την 37χρονη και της έστειλε σε φωτογραφίες τις συνομιλίες με τον Ν.Ο. για να την ηρεμήσει.

«Μου ζήτησε να της στείλω το κινητό μου και να με καλέσει. Το έκανα, με πήρε, ήταν πολύ αναστατωμένη, έκλαιγε, της είπα να μην ανησυχεί, να μείνει ήσυχη μαζί μου, προσπάθησα να τη συμβουλεύσω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δείχνει την εντύπωση ότι στέλνει σε διάφορες κοπέλες μηνύματα, προσπάθησα να την καθησυχάσω και να την ηρεμήσω», είπε η Ιωάννα και τόνισε:

«Αυτόν τον άνθρωπο δεν τον έχω δει ποτέ, δεν ξέρω την όψη του. Προσπάθησα να φερθώ και στους δύο με ευγένεια και δεν ενόχλησα κανέναν τους».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 40χρονου αρνείται πως ο πελάτης του ήταν το φερόμενο «μήλον της έριδος» μεταξύ των δύο γυναικών, αλλά αφήνει σαφείς υπόνοιες πως υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο για το οποίο αναρωτιέται γιατί καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει μιλήσει.

Το πρόσωπο-«κλειδί» και αυτοί που καταθέτουν προσεχώς

Το ενδεχόμενο να υπάρχει πρόσωπο-κλείδι στην υπόθεση, το οποίο συνεργάστηκε με την κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, ανέφερε σε δηλώσεις του έξω από τα δικαστήριο ο ένας από τους δύο συνηγόρους του θύματος, Aπόστολος Λύτρας.

«Εμείς θα ζητήσουμε να κληθούν στο δικαστήριο συγκεκριμένα άτομα οι οποίοι είχαν συνομιλίες με την κατηγορούμενη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, όταν κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για την ύπαρξη συνεργού της κατηγορουμένης.

Για την ίδια την Ιωάννα, ο κ. Λύτρας τόνισε πως αποτελεί σκληρή δοκιμασία η εξιστόρηση των όσων βίωσε εκείνη την τραγική μέρα, ενώ θα πρέπει να περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια στους δικαστές τι ακριβώς έγινε.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου