Παγκόσμιο Ρεκόρ ο Μιχαλεντζάκης!

Κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 200μ. ελεύθερο κατηγορίας S8 είναι εδώ και λίγη ώρα, ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης. Ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο, στον προκριματικό του αγωνίσματος, με το οποίο άνοιξε η αυλαία του μίτινγκ που διεξάγεται στο Βερολίνο (IDM BERLIN 2019 WORLD SERIES), κάλυψε την απόσταση σε 2:07.16 και κατέρριψε το ρεκόρ κόσμου που κατείχε ο Βρετανός Όλιβερ Χιντ με 2:07.53 από τις 8 Σεπτεμβρίου 2016 στην Βραζιλία.
Απίστευτο ιστορικό ρεκόρ στον Μαραθώνιο!
Την απόλυτη… συντριβή του παγκοσμίου ρεκόρ πέτυχε ο Ελιούντ Κιπτσόγκε στον μαραθώνιο του Βερολίνου.
Ο Ολυμπιονίκης τερμάτισε σε 2ωρ.01.39, βελτιώνοντας κατά 1 λεπτό και 17 δευτερόλεπτα το προηγούμενο ρεκόρ, το οποίο είχε πετύχει πριν από τέσσερα χρόνια ο Ντένις Κιμέτο.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραγκιοζιλίκια στον γάμο Ρέμου – Μπόσνιακ: Έξοργισμένος ο τραγουδιστής με την παρουσία που τον έκανε έξαλλο!
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη βελτίωση στο παγκόσμιο ρεκόρ του μαραθωνίου από το 1967, όταν ο Ντέρεκ Κλέιτον το είχε ξεπεράσει κατά 2 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα.






0 ΣΧΟΛΙΑ