ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το φαρμακείο των οργίων! Νεαρή υπάλληλος εκτός από ασπιρίνες πουλούσε και…!

Το φαρμακείο των οργίων! Νεαρή υπάλληλος εκτός από ασπιρίνες πουλούσε και…!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ένας φαρμακοποιός από την Αθήνα ξεκίνησε να φτιάξει την δική του επιχείρηση στην Εύβοια και προσέλαβε μία νεαρή κοπέλα για να τον βοηθάει τα απογεύματα και στις εφημερίες. Η κοπέλα όμως δεν πουλούσε μόνο… ασπιρίνες, αλλά και το κορμί της στους πελάτες.

Είχε διαμορφώσει έτσι τον χώρο ώστε να μπορεί να ικανοποιεί τις ορέξεις πελατών έναντι αμοιβής. Οι ψίθυροι στην τοπική κοινωνία αρκετοί αλλά ελάχιστοι το πίστευαν. Όμως ένα βράδυ η κατάσταση ξέφυγε.

Η δεσποινίς είχε κλειστεί με 3 πελάτες στο φαρμακείο και τους άκουγε όλο το χωριό . Οι κάτοικοι αναστατώθηκαν και εισέβαλαν στο φαρμακείο σπάζοντας την πόρτα, αντικρίζοντας τα όργια της κοπέλας με τους τρείς άνδρες. Όπως ήταν φυσικό ο φαρμακοποιός την απόλυσε και πλέον ο αντρικός πληθυσμός της περιοχής πηγαίνει μόνο για φάρμακα.

Πηγή: Medicalland

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου