Αρπάζει Βεζένκοφ από τα χέρια του Παναθηναϊκού η Μπαρτσελόνα!

Για την απόκτηση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ κινείται η Μπαρτσελόνα. Όπως υποστηρίζει η Sportday άνθρωποι της καταλανικής ομάδας είχαν συνάντηση με τον πατέρα του Βούλγαρου άσου του Άρη και του γνωστοποίησαν το ενδιαφέρον τους.
Προσφορά δεν κατέθεσαν αλλά πρόκειται για κάτι το οποίο δεν αποκλείεται να συμβεί στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Ο Βεζένκοφ έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι και το 2016, δηλαδή και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Ωστόσο, πλέον, κάθε ομάδα η οποία επιθυμεί να τον κάνει δικό της μπορεί να το κάνει αυτό, απλώς καταβάλλοντας το ποσό των 250.000 ευρώ στους Θεσσαλονικείς.
Τον συγκεκριμένο παίκτη έχουν στο στόχαστρό τους και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκός, με τον Βούλγαρο μάλιστα να έχει δηλώσει πως θέλει να αγωνιστεί στον Εξάστερο.

0 ΣΧΟΛΙΑ