Επιτέλους δικαιοσύνη! Πόσα χρόνια φυλακή “έφαγε” ο ναρκομανής που ξυλοφόρτωσε αυτόν τον κύριο; (PHOTO)

Athensmagazine
Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google
Τον συνέλαβαν και απονεμήθηκε επιτέλους δικαιοσύνη! Ο ναρκομανής Richard Gatiss, που λήστεψε τον συνταξιούχο Alan Barnes, δικάστηκε στο Νιούκαστλ!
Είχε κάνει τον κύριο, που φτάνει το 1.35 πιο χάλια από ποτέ με τα χτυπήματά του! Ο Alan Barnes έφτασε να συγκεντρώσει περισσότερες από 450.000 ευρώ, μέσω online δωρεάς.
Διαβάστε επίσης: Θρήνος στα ΜΜΕ! Ποιος γνωστός τηλεοπτικός δημοσιογράφος έφυγε από την ζωή;
Ο Gatiss λοιπόν, φυλακίστηκε για 4 χρόνια, όπως ενημερώθηκε το athensmagazine.gr, καθώς έσπασε την κλείδα του 67χρονου, όταν τον τράβηξε έξω από το σπίτι του, ζητώντας του χρήματα. Ο 25χρονος έχει δεχθεί πραγματική οργή από τον κόσμο για αυτή του την άνανδρη επίθεση.
Δυστυχώς ο 67χρονος, που έχει γεννηθεί με προβλήματα εκ γενετής, έχει χάσει μέρος της όρασής του και η υπόθεσή του είχε συγκλονίσει ολόκληρη την Βρετανία!
0 ΣΧΟΛΙΑ