ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπό διάλυση το Ποτάμι: Ψαριανός – Αμυράς προαναγγέλλουν την αποχώρησή τους!

Υπό διάλυση το Ποτάμι: Ψαριανός – Αμυράς προαναγγέλλουν την αποχώρησή τους!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Την αποχώρησή τους από το Ποτάμι προαναγγέλλουν, ουσιαστικά, οι βουλευτές Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς, οι οποίοι αναμένεται να καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, όταν έρθει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook του κ. Ψαριανού, την οποία υπογράφουν και οι δύο βουλευτές του Ποταμιού, αναφέρουν: “Δηλώνουμε και εκφράζουμε την απόλυτη διαφωνία μας με την περίεργη, επαμφοτερίζουσα και αλλοπρόσαλλη αυτή στάση του κόμματος. Διατηρούμε το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού μας και του επαναπροσδιορισμού της σχεσης μας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ”.

Αντίθετα με τους κ.κ. Ψαριανό και Αμυρά, οι υπόλοιποι τρεις της ΚΟ του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Μαυρωτάς και Σπύρος Λυκούδης αναμένεται να ψηφίσουν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Δήμητρα Τσαγανού – Ποια είναι η… διαιτητίνα που θέλει να σφυρίξει στο Survivor 3 και τον Άγιο Δομίνικο!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου