ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποκάλυψη – βόμβα: Και δεύτερος μανιακός βιαστής στο Μαρούσι! Το στοιχείο που βάζει φωτιά στις έρευνες!

Αποκάλυψη – βόμβα: Και δεύτερος μανιακός βιαστής στο Μαρούσι! Το στοιχείο που βάζει φωτιά στις έρευνες!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Οι αποκαλύψεις του «Τούνελ» για την ύπαρξη και δεύτερου «μανιακού» άνδρα στην περιοχή του Αμαρουσίου, ξεσήκωσαν τις Αρχές.

Αναζητούν πλέον τη γυναίκα που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του στο τρίτο υπόγειο γκαράζ του καταστήματος.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, γιατί αναμένουν κι άλλα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, δεν φαίνονται να εδραιώνουν ως δράστη τον «Δράκο του Αμαρουσίου».

Μέχρι και πριν την προβολή της εκπομπής το βράδυ της Παρασκευής 27 Μαΐου, οι Αρχές πίστευαν πως ο 30χρονος άνδρας που συνέλαβαν για επιθέσεις σε άλλες γυναίκες, ήταν ο δράστης της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι κατάφεραν να απομονώσουν στο σημείο που δολοφονήθηκε η άτυχη γυναίκα, ένα αποτύπωμα παπουτσιού, που δεν έχει μέχρι στιγμής ταυτοποιηθεί.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

“Ήταν στημένο να τον φάνε!”: Αποκάλυψη – σοκ από την πρώην του Παντελίδη! Πρωτοφανής επίθεση στη Φρόσω: “Όλη η Γλυφάδα ξέρει ότι…”

 

“Αυτός είναι ο δολοφόνος της Ελευθερίας Αγραφιώτου”! Η είδηση που προκάλεσε πανικό (VIDEO)

 

Αν η σύντροφός σου κάνει αυτά στο σεξ -συγγνώμη φίλε αλλά…- σε κερατώνει σίγουρα!

  

Έκανε στοματικό σεξ στο αγόρι της. Μετά από δυο εβδομάδες δεν φανταζόταν καν τη φρίκη που θα ζούσε (PHOTOS)

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου