ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ!!! Οι άντρες ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ για τον οργασμό!!!

Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΗΚΕ!!! Οι άντρες ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ για τον οργασμό!!!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Και τι δεν έχουμε ακούσει εμείς οι γυναίκες για την σεξουαλική μας ζωή και ακόμη περισσότερο για το ότι προσποιούμαστε τον οργασμό.

Συνήθως αυτό που λένε οι άνδρες είναι ότι εκείνοι δεν έχουν καμία σχέση με την “υποκριτική”, σε αντίθεση, βέβαια, με εμάς που μας έχουν δώσει Oscar.

Σύμφωνα όμως με έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι το 30% των ανδρών έχουν προσποιηθεί οργασμό. Μάλιστα οι άνδρες υποστηρίζουν ότι έχουν υποκριθεί τον οργασμό επειδή τους πιέζει το έτερον ήμισυ (σ.σ ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες).

Από την άλλη ενώ οι γυναίκες μπορούν να αποφύγουν το σεξ με δικαιολογίες του τύπου έχω πονοκέφαλο στην περίπτωση των ανδρών θεωρούμε ότι είναι πάντα έτοιμοι για σεξ.

Με αυτά και με αυτά να δείτε που εμείς οι γυναίκες σε λίγο καιρό θα πρέπει να βρούμε άλλες δικαιολογίες όταν βαριόμαστε ή γενικότερα να βρούμε άλλη τακτική περι οργασμού γιατί οι άνδρες μας κλέβουν τα… κόλπα.


Queen

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου