ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ξέφυγε ο Νίκος Μίχος: “Αυτή είναι η Δημοκρατία. Έφερε δύο νεκρά αδέρφια μας”!!! (Δείτε το βίντεο που προκαλεί ΣΑΛΟ)

Ξέφυγε ο Νίκος Μίχος: “Αυτή είναι η Δημοκρατία. Έφερε δύο νεκρά αδέρφια μας”!!! (Δείτε το βίντεο που προκαλεί ΣΑΛΟ)
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σε μία άκρως προκλητική δήλωσε προχώρησε το βράδυ της Δευτέρας ο χρυσαυγίτης βουλευτής Νίκος Μίχος σχετικά με τη δολοφονία των δυο μελών της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο.

Ο βουλευτής της ΧΑ κατηγόρησε τη Δημοκρατία για το φόνο των δύο νεαρών, λέγοντας:

«Πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί από δημοκρατικές δυνάμεις το σύνθημα “Από το Πέραμα ως το Κερατσίνι κανείς φασίστας δεν θα μείνει”. Δεν ξέρω αν τώρα η κυρία Λιάνα Κανέλλη πάρει την ευθύνη», δήλωσε ο Μίχος από το σημείο της διπλής δολοφονίας, για να προσθέσει στο ίδιο ύφος:

«Η Δημοκρατία έφερε δύο νεκρά αδέρφια μας, άνανδρα δολοφονημένα από έναν ψυχρό εκτελεστή, αυτή είναι η Δημοκρατία του σήμερα. Είμαστε και σήμερα εδώ να πούμε ένα τελευταίο αντίο στα δύο αδέρφια μας που έπεσαν άνανδρα».


Δήλωση πρόκληση από τον βουλευτή της ΧΑ Νίκο Μίχο από allthewebnews

protothema.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου