Οι ερωτικές φαντασιώσεις της Γερμανού! Ο Μάνος της είπε “Βγάλ’τα όλα και εκείνη υπάκουσε. Έβγαλε τα μποτάκια, το σουτιέν και το μικροσκοπικό κιλοτάκι”!!! Τι είναι αυτά βρε Ναταλία;

«Ο Μάνος σταμάτησε με ένα νεύμα. Γδύσου! Βγάλ’ τα όλα… Εκείνη υπάκουσε. Έβγαλε τα μαύρα της μποτάκια, το σουτιέν και το μικροσκοπικό κιλοτάκι που φορούσε. Ξαφνικά δεν ντρεπόταν πια»
«Τον έπιασε και τον φίλησε. Με πόθο. Με λύσσα. Την κρατούσε από τη μέση και η Έλλη, σε απόλυτη έκσταση, κάλπαζε πάνω του»
Η Ναταλία Γερμανού τα βγάζει όλα στη φόρα… Τα ερωτικά της όνειρά γραμμένα στο χαρτί. Η παρουσιάστρια έγραψε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Έτσι, για χάρη σου» και οι ομοιότητες κάθε άλλο παρά συμπτωματικές μπορεί να είναι…
του Βαγγέλη Σγουρίδη
Ποιος δεν θυμάται τα μικρά βιβλιαράκια «Άρλεκιν» και «Βίπερ Νόρα», που έκαναν θραύση τη δεκαετία του ’80. Οι κυρίες τα αγόραζαν ανελλιπώς, καθώς έτσι «ταξίδευαν» σε έναν κόσμο ονειρικό και … ερωτικό. Σειρά είχε η Ναταλία να γράψει κάτι αντίστοιχο, άσχετα αν η ίδια δεν το παραδέχεται ότι πρόκειται για «Άρλεκιν». Και το όνομα το βασικού πρωταγωνιστή της ιστορίας; Μάνος!
Μάνος, όπως ονομάζεται και ο σύντροφός της. Δεν χρειάζεται να είσαι και πολύ πονηρός για να καταλάβεις ότι στο βιβλίο υπάρχουν πολλά κοινά με την προσωπική της ζωή. Μια ερωτική ιστορία με πρωταγωνιστές ένα αγόρι που δουλεύει σε ένα βενζινάδικο και ένα κορίτσι των βορείων προαστίων. Από κει και πέρα, οι ερωτικές σκηνές που εκτυλίσσονται μπροστά στον αναγνώστη είναι κάτι περισσότερο από τολμηρές. Μια δοκιμή θα σας πείσει:
«Ο Μάνος σταμάτησε με ένα νεύμα. Γδύσου! Βγάλ’ τα όλα… Εκείνη υπάκουσε. Έβγαλε τα μαύρα της μποτάκια, το σουτιέν και το μικροσκοπικό κιλοτάκι που φορούσε. Ξαφνικά δεν ντρεπόταν πια. Δεν φοβόταν. Ήταν γυμνή και είχε απόλυτη επίγνωση της ομορφιάς της. Είχε δει δεκάδες αντρικά βλέμματα να λιώνουν στο κορμί της».
Σε κάποιο άλλο σημείο του βιβλίου αναφέρεται το εξής: «Η Έλλη με κομμένη την ανάσα αφέθηκε στα χέρια του. Έπιασε τα μαλλιά της και της τράβηξε το κεφάλι πίσω. Δάγκωσε το λαιμό της. Δάγκωσε τη φλέβα. Την κόλλησε στο κορμί του. Ένιωσε το στήθος της να τρίβεται στο δικό του. Τον έπιασε και τον φίλησε. Με πόθο. Με λύσσα. Την κρατούσε από τη μέση και η Έλλη, σε απόλυτη έκσταση, κάλπαζε πάνω του».
Η Ναταλία ομολογεί στον πρόλογο του βιβλίου ότι ο «Μάνος» γεννήθηκε στο μυαλό της με αφορμή έναν μελαγχολικό συμμαθητή της που πάντοτε είχε μια αύρα μυστηρίου. Πολλοί θα συμφωνούσαν, αλλά τέτοια σύμπτωση; Εξάλλου, το όνομα του πρωταγωνιστή μπορεί να αλλάξει μέσα σε ένα δευτερόλεπτο!
Ο «Μάνος» του βιβλίου και ο Μάνος (ο Ιωάννου) είναι αυτή την περίοδο το «Α και το Ω» στη ζωή της Ναταλίας. Ο ένας παιδί του βενζινάδικου, ο άλλος ηθοποιός. Τι κοινά μπορεί να έχουν αυτοί οι δύο; Πολλά, θα απαντούσε κάποιος. Μπορεί να είναι και το ίδιο πρόσωπο!
Πηγή: Περιοδικό Yes






0 ΣΧΟΛΙΑ