ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Ποιά παίρνει τη θέση της Μπήλιως Τσουκαλά;

Ποιά παίρνει τη θέση της Μπήλιως Τσουκαλά;
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Αλλαγές στην καθημερινή απογευματινή ζώνη ετοιμάζει η κρατική τηλεόραση με πρώτη και μεγαλύτερη αυτή της μετακίνησης της Μπήλιως Τσουκαλά. Η επί χρόνια παρουσιάστρια του “Έχει γούστο” μετακινείται στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, με πιθανότερη ημέρα προβολής της εκπομπής της, την Κυριακή.

Στη θέση της, έρχονται τρία νέα και άφθαρτα πρόσωπα, που θα παρουσιάζουν ένα πολιτιστικό μαγκαζίνο. Ένας από τους παρουσιαστές που έχει επιλεγεί είναι ο Γιάννης Δάρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, η δεύτερη της τηλεοπτικής παρέας αναμένεται να είναι η Λίλιαν Αβρούσιν.
Η παρουσιάστρια με τα έντονα πράσινα μάτια, είναι Ελληνίδα από το Βίλνιους και παρουσίαζε την καθημερινή εκπομπή “Σημείο Art”.

Πηγή:http://www.protothema.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου