Winona Ryder: “Ξαφνικά άκουσα κάτι συμμαθητές μου να με φωνάζουν… “αδελφ@ρ@”. Δεν πίστευα ότι απευθύνονταν σε εμένα και ….”

Μια εξομολόγηση που δεν έχει ξανακάνει ποτέ έκανε η Winona Ryder σε συνέντευξή της στο περιοδικό V. Η γνωστή ηθοποιός παραδέχθηκε ότι υπήρξε θύμα bullying από τους συμμαθητές της, λόγος που ανάγκασε τους γονείς της να την σταματήσουν από το σχολείο και να ξεκινήσει ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι.
«Είχα εμμονή με τον Bugsy Malone και είχα κόψει τα μαλλιά μου κοντό αγορέ. Θυμάμαι μια μέρα οι διάδρομοι στο σχολείο μου ήταν άδειοι και ξαφνικά άκουσα κάτι συμμαθητές μου να με φωνάζουν… “αδελφ@ρ@”. Δεν πίστευα ότι απευθύνονταν σε εμένα και προσπάθησα να τους αποφύγω σαν αν έπαιζα σε ταινία», είπε η ηθοποιός.
Αφού διέκοψε το σχολείο και άρχισε τα ιδιαίτερα, η Winona είχε αρκετό χρόνο ελεύθερο και γι’ αυτό ξεκίνησε να κάνει μαθήματα στο Αμερικανικό Ωδείο του Σαν Φρανσίσκο.
Εκεί την ανακάλυψαν για να παίξει στην ταινία «Lucas» και έκανε την αρχή, μπαίνοντας δυναμικά στον κινηματογράφο.
Η Winona Ryder πρωταγωνίστησε σε μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, το αστέρι της έδυσε νωρίς.
Η ίδια λέει ότι επιλέγει τις δουλειές της με βάση όχι του ποιος ρόλος θα την κάνει περισσότερο γνωστή…
star.gr
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ NEWSNPEOPLE ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
0 ΣΧΟΛΙΑ