Απίστευτη αποκάλυψη για τις Hi-5 τόσα χρόνια μετά: «Δεν αποφασίσαμε εμείς να χωρίσουμε! Μας σταμάτησε η…»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα καλά» έδωσε η Σάγια, η οποία μίλησε για το ξεκίνημα της με το συγκρότημα ΗΙ-5 που συγκροτήθηκε στο talent show Pop Stars.
«Ξεκίνησα από ένα παιχνίδι το Pop Stars, για καλή μου τύχη σε πολύ καλή περίοδο της ζωής μου. πρέπει να ήμουν 19 όταν πήγα εκεί για οντισιόν και έμαθα πάρα πολλά πράγματα γιατί ήμουν στο ξεκίνημα μου.
Γενικά είναι δύσκολο. Όταν πας σε ένα παιχνίδι και βάζουν μαζί άτομα που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, δεν είναι φίλοι και το μόνο που τους δένει είναι το όνειρό τους να ζουν από τη μουσική, είναι πολύ δύσκολο. Δεν θα πετύχει πάντα το «μαγείρεμα». Ήμασταν… διαβάστε την συνέχεια εδώ.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου;
Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;
Καμία σχέση με bullying! Να γιατί σκότωσε πραγματικά τον μικρό Τάσο ο 14χρονος!
Ανείπωτη θλίψη: Σπάραξαν καρδιές στο τελευταίο “αντίο” στον μικρό Τάσο! (PHOTOS)






0 ΣΧΟΛΙΑ