Πού θα διασκεδάσεις σήμερα, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, στην Αθήνα;;;

Ποια μέρη θα επιλέξεις για τη σημερινή σου έξοδο;
Σινεμά-California Dreamin’
Κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Κόσοβο το 1999, ο σταθμάρχης του τοπικού σιδηροδρομικού σταθμού σ΄ ένα μικρό ρουμάνικο χωριό που τυχαίνει να είναι και ο τοπικός γκάνγκστερ, σταματά ένα τρένο του ΝΑΤΟ που μεταφέρει στρατιωτικό εξοπλισμό. Η μεταφορά που επιβλέπεται από αμερικανούς στρατιώτες, γίνεται σε ρουμάνικο έδαφος χωρίς επίσημα έγγραφα και βασίζεται σε μια προφορική έγκριση της ρουμάνικης κυβέρνησης. Η άφιξή τους μετατρέπει το χωριό στο χωριό των χιλίων ευκαιριών.
Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ
Γεύση- Botrini’s: Γαστρονομική έκρηξη σε πολύ προσιτές τιμές!
Ο ανατρεπτικός, τηλεοπτικός chef Έκτορας Μποτρίνι, δημιούργησε το Botrini’s. Ένα εστιατόριο, όπως το είχε ονειρευτεί … Σύνθετο και ταυτόχρονα τόσο απλό, όπως είναι το να μοιράζεσαι το ίδιο φαγητό με φίλους και αγαπημένους σε ένα τραπέζι.
Ο συνδυασμός της επιτυχίας οφείλεται στη δημιουργία ενός προσιτού εστιατορίου με βασικά συστατικά των πιάτων τα ντόπια, ποιοτικά υλικά που ευδοκιμούν την κάθε εποχή. Έτσι η προσιτή γαστρονομία έγινε ο άξονας γυρω από τον οποίο περιστρέφεται η φιλοσοφία του Botrini’s.Θα το βρούμε στο Χαλάνδρι σε μια πανέμορφη μονοκατοικία που περιβάλλεται από έναν ωραίο, καταπράσινο κήπο.
Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ
Τέχνη- “Siamo tutti Greci”: Στην νέα έκθεση του μουσείου Μπενάκη “Είμαστε όλοι Έλληνες”
Το Μουσείο Μπενάκη, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης, διοργανώνει την εκδήλωση Siamo tutti…
Greci-Είμαστε όλοι Έλληνες, στην οποία παρουσιάζονται έργα 112 Ιταλών εικαστικών. Τα έργα δώρισαν στο Μουσείο Μπενάκη οι καλλιτέχνες, σαν μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης της Ιταλίας προς την Ελλάδα.
Η πρωτοβουλία του εικαστικού Renzogallo, της Dea Bedin, διευθύντριας του πολιτιστικού φορέα ArcoDiRab Project και της ιστορικού τέχνης Alice Rubbini, υιοθετήθηκε με ενθουσιασμό από τους Ιταλούς καλλιτέχνες που επιθυμούσαν να εκφράσουν, με τη δωρεά ενός έργου τους, την συμπαράστασή τους και την αναγνώριση της κοινής ιστορικής-πολιτιστικής μνήμης που συνδέει τους δύο λαούς∙ δύο λαούς της Μεσογείου που καθόρισαν την ουσιαστική δομή της Ευρώπης -φιλοσοφική, πολιτική, αισθητική- και συνδέθηκαν άρρηκτα με την ιστορική μνήμη των κατοίκων όλης της ηπείρου.
Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ
Θέατρο- “Ο άνθρωπος της βροχής” έρχεται στο θέατρο Γκλόρια
Ο Τσάρλι Μπάμπιτ (Γιάννης Στάνκογλου), ένας νεαρός έμπορος αυτοκινήτων, ανακαλύπτει, όταν επιστρέφει στο πατρικό του για την κηδεία του πατέρα του, ότι έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) που είναι αυτιστικός και έγκλειστος σε ίδρυμα και στον οποίο ο πατέρας τους αφήνει όλη του την περιουσία. Τυφλωμένος από τον εγωισμό του, ο Τσάρλι απάγει τον αδερφό του και ξεκινούν διασχίζοντας την Αμερική, ένα περιπετειώδες ταξίδι που θα αλλάξει οριστικά τη ζωή και των δύο.
Σε αυτό το σκηνοθετημένο απο την Δημήτρη Λιγνάδη ταξίδι, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ο Γιάννης Στάνκογλου, η Κλέλια Ρένεση, θα συναντήσουν τον Θοδωρή Ρωμανίδη, τον Σπύρο Κυριαζόπουλο, την Μαρία Μπεληγιάννη και τον Γιάννη Καρατζογιάννη, σε ρόλους καταλυτικούς για την εξέλιξή του.
Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ
Μουσική- Ο Κ. Βήτα βρίσκει …καταφύγιο στην “Απανεμιά”
Ο Κ.ΒΗΤΑ από τις 25 Οκτωβρίου και μόνο κάθε Πέμπτη βράδυ θα εμφανίζεται στην μπουάτ «Απανεμιά» στην Πλάκα. Η μπουάτ βρίσκεται στην οδό Θόλου που ενέπνευσε τον Μίνω Αργυράκη να σχεδιάσει την Οδό Ονείρων , η ιστορική μπουάτ που τη δεκαετία του 60′ και του 70′ φιλοξένησε το νέο κύμα. Σ’ αυτόν το χώρο ο Κ.ΒΗΤΑ θα παρουσιάσει τη μουσική του με ένα ακουστικό μουσικό σύνολο για δέκα βραδιές.
Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ
0 ΣΧΟΛΙΑ