ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τον γύρο του κόσμου κάνει το φρικτό τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας! Πρώτο θέμα σε όλα τα μεγάλα σάιτ του εξωτερικού

Τον γύρο του κόσμου κάνει το φρικτό τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας! Πρώτο θέμα σε όλα τα μεγάλα σάιτ του εξωτερικού
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

«Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μία τεράστια έκρηξη όταν ο γιος ενός Έλληνα εκατομμυριούχου έχασε τον έλεγχο της Porsche του και έπεσε σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο».

Με αυτά τα λόγια ξεκινάει το δημοσίευμα της Daily Mail για το φριχτό τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Εθνική Οδό Αθηνών -Λαμίας στο ύψος της Θήβας.

Δείτε επίσης: Ανείπωτη θλίψη: Η εικόνα με το κοινό φέρετρο μάνας – γιου που συγκλονίζει το Πανελλήνιο!

Αναφερόμενη στο βίντεο με το τροχαίο από την κάμερα ασφαλείας που κάνει το γύρο του διαδικτύου η βρετανικη εφημερίδα γράφει: «Ο οδηγός Γιώργος Βακάκης και ο συνεπιβάτης του σκοτώθηκαν ακαριαία όπως επίσης και μία 33χρονη μητέρα και το παιδί της που ήταν σε ένα Honda Civic παρκαρισμένο δίπλα στο κτίριο».

Δείτε επίσης: Σοκαριστικές εξελίξεις με την δολοφονία του ιερέα στην Γέρακα! Τι αποκαλύπτει ο κατάλογος κλήσεων του κινητού του;

Σε άλλο σημείο το δημοσίευμα περιγράφει για το βίντεο: «Δείχνει την Porsche του κ. Βακάκη να κινείται με μεγάλη ταχυτητα και με ανεξέλεγκτο τρόπο εκτός του αυτοκινητοδρόμου πριν συντριβεί στο Honda Civic με το πλάι τόσο σκληρά που και τα δύο οχήματα εκτοξεύτηκαν σε ένα κτίριο και εξερράγησαν. Ένας από τους άντρες πετάχτηκε έξω από το όχημα κατά τη συντριβή αλλά υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ ο άλλος πέθανε μέσα στο όχημα».

Η είδηση της τραγωδίας στην Εθνική Οδό, κάνει τον γύρο των ξένων Μέσων τα οποία στέκονται τόσο στο συγκλονιστικό βίντεο της σύγκρουσης όσο και στην ταυτότητα του Γιώργου Βακάκη.

 

 

 
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου