ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεσηκωμός σε όλη την Ευρώπη: Γαλλία και Ολλανδία ζητούν δημοψηφίσματα για να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση

Ξεσηκωμός σε όλη την Ευρώπη: Γαλλία και Ολλανδία ζητούν δημοψηφίσματα για να φύγουν από την Ευρωπαϊκή Ένωση
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Οι ευρωσκεπτικιστές και εθνικιστές της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαιρέτισαν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Μεγάλη Βρετανία, με την Γαλλίδα μαρίν Λεπέν και τον Ολλανδό  Γκέερτ Βίλντερς να δράττονται της ευκαιρίας και να ζητούν δημοψήφισμα για την έξοδο και στις χώρες τους.

«Νίκη της ελευθερίας! Όπως είχε ζητώ εδώ και χρόνια, χρειάζεται τώρα το ίδιο δημοψήφισμα στη Γαλλία και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ο ηγέτιδα του γαλλικού ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνει το δρόμο για το μέλλον και την ελευθερία […] Η πληθυσμός της Ολλανδίας δικαιούται επίσης δημοψήφισμα», δήλωσε από την πλευρά του ο Ολλανδός εθνικιστής ηγέτης Γκέερτ Βίλντερς. Πανηγυρίζει η Μαρίν Λεπέν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πάθαμε πλάκα! Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της Καραβάτου και του Κατσούλη και θα σας πέσει το σαγόνι!

Δύσκολες ώρες για τους Έλληνες φοιτητές και εργαζόμενους στην Βρετανία: Δείτε τι θα συμβεί από αύριο

Κρατηθείτε! Αυτός ήταν ο πρώτος σύζυγος της Στεφανίδου και δεν ήταν ο Ευαγγελάτος – Μόνο εδώ δείτε τη φωτογραφία

Τους ξεφτίλισε: Δεν έλαβε απόδειξη σε ταβέρνα, έφαγε, χαιρέτησε και αποχώρησαν κύριος! Η αντίδρασή τους; Απερίγραπτη…

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου