Προκαλεί με τις δηλώσεις του ο πατέρας των 5 παιδιών που κακοποιούσε στον Άγιο Δημήτριο! – «Είμαι άγιος άνθρωπος» (Video)

«Άγιος άνθρωπος» δηλώνει ο πατέρας των πέντε παιδιών στον Άγιο Δημήτριο που κατηγορείται ότι τα υπέβαλε σε απίστευτα “καψώνια”, τα χτυπούσε, τα απείλησε και να τα σκοτώσει.
Συγκεκριμένα, ο πατέρας μιλώντας στο «Ε» ισχυρίστηκε πως κάποιος «κακός γείτονας» είναι αυτός που τον κατηγορεί και τα διαδίδει και μάλιστα ανέφερε πως… οι μεγαλύτεροι δικηγόροι αλλά και υπουργοί θα τρέξουν να τον υπερασπιστούν.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Εδώ βρέθηκε νεκρός ο 17χρονος Αλέξανδρος!
Ταυτόχρονα, αρνείται πως τα βασάνιζε, τα υπέβαλε σε καψώνια και τα άφηνε νηστικά, λέγοντας πως είναι μια πολύ δεμένη οικογένεια και πως αγαπά πολύ τα παιδιά του, ενώ ζήτησε από τον δημοσιογράφο να βοηθήσει να ενωθεί και πάλι η οικογένεια.
Δείτε το βίντεο:
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η πρώτη ανάρτηση της Ζωής Ανδρονικίδου μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι! Το νέο λουκ και τα ράστα!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=279&v=fKXZ4SioB1g[/youtube]
Πηγή: enikos.gr
0 ΣΧΟΛΙΑ