ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ: Γιατί παραμένει άταφος για 8η ημέρα ο 32χρονος Άγγελος που σκοτώθηκε στα Λαχαινά;

Θρίλερ: Γιατί παραμένει άταφος για 8η ημέρα ο 32χρονος Άγγελος που σκοτώθηκε στα Λαχαινά;
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο άτυχος 32χρονος Άγγελος Φιλιππόπουλος από την Πάτρα που βρήκε τραγικό θάνατο στις 22 Αυγούστου όταν έπεσε μέσα σε δεξαμενή επεξεργασίας στα Λεχαινά όπου εργαζόταν, «βασανίζεται» και μετά θάνατον καθώς παραμένει στα ψυγεία του νεκροτομείου στο ΠΠΝΠ επί 8 ημέρες επειδή δεν υπάρχει ιατροδικαστής να αποφανθεί για τα αίτια θανάτου του.

Ο 32χρονος παραμένει άταφος με την οικογένειά του να υποβάλλεται σε ένα ατέλειωτο ψυχολογικό δράμα καθώς παρά τις εκκλήσεις τους, οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου δηλώνουν πως δεν επιτρέπεται να πράξουν αλλιώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εικόνες σοκ από το πλοίο “Ελ.Βενιζέλος”: Ολονύχτιο θρίλερ για τους 875 επιβάτες! (photos+videos)

Αντιπροσωπείες του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας και της Αμαλιάδας, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΠΠΝΠ καλώντας την να βάλει τέρμα στην ταλαιπωρία των συγγενών του άτυχου Άγγελου και στην προσβολή του νεκρού.

Πηγή: patrastimes.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου