ΑΡΧΙΚΗ MEDIA

Big Brother: Πανικός με την αποκάλυψη των διδύμων – Άφησαν «κόκκαλο» τους πάντες στο σπίτι

Big Brother: Πανικός με την αποκάλυψη των διδύμων – Άφησαν «κόκκαλο» τους πάντες στο σπίτι
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μετά από μία εβδομάδα κανονικού “μπερδέματος”, οι δίδυμοι αποκαλύφθηκαν και επικράτησε κανονικός χαμός μέσα στο σπίτι του Big Brother. Οι συγκάτοικοι «έμειναν» με την αποκάλυψη και ξεκίνησαν να τσιρίζουν χωρίς να μπορούν να καταλάβουν πλήρως τι ακριβώς συνέβη.

Ο Χρήστος και ο Παναγιώτης κατάφεραν να φέρουν τα πάνω κάτω στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αφού κανένας από τους συγκατοίκους τους δεν είχε καταλάβει ότι υπήρχαν δύο ακριβώς ίδια άτομα μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα ακόμα και όταν ο Χάρης Βαρθακούρης εξήγησε τι συμβαίνει με τον Παναγιώτη και τον Χρήστο μερικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι τόσο καιρό είχαν γνωριστεί και με τους δύο.

Μάλιστα, η Ραΐσα είχε σοκαριστεί κανονικά καθώς συνειδητοποίησε πως φλέρταρε και με τους δύο, ενώ νωρίτερα λύγισε με ένα τραγούδι που ακούστηκε.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (04/09)

Το Big Brother έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας και σήμερα έχουμε την πρώτη αποχώρηση από το σπίτι στο Μαρκόπουλο!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Χρήστος Μακρίδης, Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Jay Prodan! Αρχικά στην τριάδα, μέσα από την ψηφοφορία, είχε βρεθεί ο Νικόλας Παπαπαύλου.

Το Athensmagazine.gr έφτιαξε ψηφοφορία για να πάρουμε μια πρώτη γεύση σχετικά με την επιθυμία του τηλεοπτικού κοινού! Τι έδειξε η ψηφοφορία μας; Ότι πανηγυρικά στο παιχνίδι θα παραμείνει η Άννα Μαρία και η αποχώρηση θα παιχτεί μεταξύ του Αντιδήμαρχου και του Jay! Τι αναφέρουν όμως οι πληροφορίες μας;

Σύμφωνα λοιπόν με πηγές του Athensmagazine.gr από το τηλεφωνικό κέντρο, η μάχη ανάμεσα στους δύο άνδρες της ψηφοφορίας είναι “σώμα με σώμα” ή καλύτερα “ψήφο με ψήφο”, οπότε όλα τα σενάρια φαντάζουν ανοικτά, εκτός από εκείνο που θέλει την Άννα Μαρία εκτός Big Brother, καθώς αρκετοί δείχνουν να έχουν μια συμπάθεια προς την δικηγόρο του σπιτιού!

Τι θα συμβεί; Θα δούμε μια δυνατή προσωπικότητα, όπως ο κύριος Χρήστος έξω από την πρώτη εβδομάδα; Αν θέλετε την άποψή μας σήμερα θα δούμε μια νύχτα θρίλερ με το φαβορί για αποχώρηση να είναι ο Jay, ο οποίος κακά τα ψέματα είναι μια αδιάφορη, προς το παρόν, συμμετοχή στο Big Brother!

Μείνετε συντονισμένοι στο Athensmagazine.gr καθώς ακολουθεί μια βραδιά γεμάτη Big Brother στο πρώτο κιόλας live!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου