«Κάγκελο» η Ζέτα Μακρυπούλια με την αποκάλυψη: «Είμαι παρθένος…» (Video)

Ρεσιτάλ από την ομάδα «Οι μπάτσες» στο Ρουκ-Ζουκ! Η συγκεκριμένη παρέα λοιπόν κλήθηκε να βρει την λέξη Παρθένος, όμως ο πρώτος αν και είπε όλα τα ζώδια, δεν πρόλαβε να ξεστομίσει ποτέ το σωστό.
Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να πει στον συμπαίκτη του «Πες μου τι είμαι», με αποτέλεσμα η Ζέτα Μακρυπούλια να μείνει με ανοιχτό το στόμα. Προκειμένου να διευκρινίσει την κατάσταση, ζήτησε να μάθει τι ζώδιο είναι και όταν της απάντησε Τοξότης, τότε εκεί παραδέχθηκε πως «Τον βλέπω με άλλα μάτια πια».
Παράλληλα, η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να πιστέψει την… γκάφα που έκανε ένας άλλος παίκτης και με δάκρυα στα μάτια από τα γέλια αναφώνησε, «είχε καιρό να γίνει κάτι τέτοιο»!
Άλαλη η Μακρυπούλια στο Ρουκ Ζουκ – Η επική περιγραφή της «μελιτζάνας» από την Ντορέττα
Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου, προβλήθηκε ακόμη ένα special επεισόδιο Ρουκ Ζουκ με καλεσμένους αγαπημένους και αγαπημένες celebrities. Επίσης, αυτή η πικάντικη περιγραφή… σόκαρε την παρουσιάστρια και για αυτό μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, αναφώνησε πως «εγώ δεν τα ξέρω αυτά»!
Μία από τις καλεσμένες ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, στην οποία έλαχε η λέξη “μελιτζάνα” και επιστράτευσε όλη την φαντασία της προκειμένου να εξηγήσει στον συμπαίκτη της την λέξη που πρέπει να πει.
Αν και έκανε μία “δυνατή” αρχή λέγοντας πως η λέξη (που όπως αναφέραμε ήταν η μελιτζάνα) είναι ένα σκουρόχρωμο λαχανικό, τελικά η περιγραφή “έκανε στροφή” 360 μοιρών και έγινε κάπως… περίεργη!
Συγκεκριμένα, μόλις η Ντορρέττα Παπαδημητρίου είπε ότι πρόκειται για ένα σκουρόχρωμο λαχανικό συνέχισε λέγοντας ότι το βάζουμε και σε… emoji, όταν θέλουμε να περιγράψουμε κάτι άλλο. Φυσικά, όλοι όσοι ήξεραν την λέξη (και αυτό το… κάτι άλλο) είχαν ήδη ξεσπάσει σε γέλια, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε μία -αρκετά καλή- εναλλακτική λέγοντάς της ότι θα μπορούσε να πει ένα μπριάμ.






0 ΣΧΟΛΙΑ