ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Ηράκλειο: Βίαζε κατ’ εξακολούθηση το παιδί των φίλων του!

Σοκ στο Ηράκλειο: Βίαζε κατ’ εξακολούθηση το παιδί των φίλων του!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Μια νέα φρικιαστική ιστορία παιδικής κακοποίησης έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το cretalive.gr, Ηρακλειώτης κατηγορείται ότι καταχράστηκε με τον πιο φρικτό τρόπο την εμπιστοσύνη που έδειχνε προς το πρόσωπο του φιλικό του ζευγάρι, το οποίο συχνά εμπιστευόταν στα χέρια του το κοριτσάκι τους για να πάνε μία βόλτα παρέα με τον σκύλο του είτε στην θάλασσα. Πρόκειται για μία ακόμα υπόθεση παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, η παίρνει το δρόμο του ακροατηρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καραγκιοζιλίκια στον γάμο Ρέμου – Μπόσνιακ: Έξοργισμένος ο τραγουδιστής με την παρουσία που τον έκανε έξαλλο!

Ο 49χρονος κατηγορούμενος, πατέρας μικρών παιδιών, φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση το μόλις 11,5 ετών κοριτσάκι των φίλων του. Τα όσα περιγράφονται στο παραπεμπτικό βούλευμα είναι ανατριχιαστικά.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είχε ξεγελάσει τους πάντες με το προσωπείο του στοργικού ανθρώπου, όμως τα κίνητρα του και η αγάπη που έδειχνε στο κοριτσάκι μόνο άδολη δεν ήταν, όπως του αποδίδεται.

Διαβάστε ακόμη

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου